Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Pääsetkö neuletapaamiseen?

Edit klo. 19.30
 Mitä kaunein ja lämpimin kesä menossa Oulun seudulla ja koko Suomessa.


Kuvassa Oulujokivartta Värtön rannassa muutama päivä sitten. Kuvan  suihkulähteet kuvasin tänään Oulun  Hupisaarilta käsin.

Sainkin idean , että olisipa mukava tehdä  porukalla käsitöitä  Ainolan puistossa kahvila Kiikussa to 24.7. kello 16 eteenpäin. Kaikenikäiset neulojat ja virkkaajat ovat tervetulleita. Tiedä vaikka saamme uuden käsityökerhon aikaseksi. Jos pääset tulemaan niin ilmoita tulostasi kommenteissa. Mainostan tätä myös Facen käsityöryhmissä. 

Kesäterveisin Seijasisko 

Edit kello 19.30: Oulunseudun neuletapaamiset (Oune) lopahtivat vetäjän puutteeseen pari vuotta sitten niinpä "hyppäsin noihin saappaisiin" ja sainkin Marilta ylläpitäjän oikeudet  Oune-blogiin, jossa jatkossa tiedotan tulevista tapaamisista.  Torstain neuleiltaan on ilmoittautunut tähän mennessa kaksi henkilöä minun lisäkseni eli tapaaminen ainakin toteutuu. Tervetuloa! Ounen blogi: http://ouluneule.blogspot.fi/


10 kommenttia:

 1. Kiva idea! Ne Ounen kokoontumiset taisivat kuihtua kasaan pari vuotta sitten, kun minä en enää pystynyt toimimaan koollekutsujana (niissä kävi loppuajasta enää 2-3 ihmistä). Lankamaailmassa on ollut neuletapaamisia, ja vissiin Ravelryn puolella on joku oululainen neuletapaamisryhmä (en tiedä, koska en ole itse Ravelryssa), mutta enpä ole kyllä Oulun alueen neuletapaamisista kuullut pitkään aikaan mitään, että onko täällä kokoontumisia vai eikö ole. Itse en todennäköisesti tuolloin torstaina pääse tulemaan, mutta pistän kuitenkin varalta ylös, jos tilanne muuttuu. Kyllähän neuletapaamisia varmasti saadaan taas pyörimään, kun vain on joku aktiivinen koollekutsuja ja hyvä tiedotus.

  VastaaPoista
 2. Mari : minä voin olla kyllä aktiivinen koollekutsuja. Ounea on ollut ihan ikävä...ne oli mukavia tapaamisia. Mulla on aikaa kyllä tämmöseen. Ei oo vaan ilmottautuneita tullut. Lauantai tai sunnuntai voisi olla parempi päivä.

  VastaaPoista
 3. Olisipa ihanaa tulla, mutta matka on liian pitkä =(

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea herätellä Oulun sudun neuletapaamisia uudelleen eloon! Itse en pääse tällä viikolla, mutta mainostan asiaa blogissani. :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Jos suinkin ehdin niin tulen! Lähden nyt mökiltä kohti Oulua, käväisen kotona ja jos kaikki menee putkeen niin ehdin paikalle vielä ennen viittä. Jos ei onnistu niin haluan kyllä uuden yrityksen jonain onnekkaampana päivänä.

  VastaaPoista
 6. minulle tuli mahatauti niin en päässyt tapaamiseen. harnitti mutta minkäs voi.

  :) Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun näin..seuraava tapaaminen Kiikussa on 9.8 kello 15. eteenpäin. Olet tervetullut.

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)