Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivän hattu

Oikein aurinkoinen äitienpäivän aamu täällä Oulussa. Lähden kello yhdeksi Cumulukseen lounaalle ja vietämme siellä lähisuvun kanssa äitienpäivää.

Omalle äidilleni virkkasin kivan kesähatun Dropsin mallilla joka löytyy täältä.


Lankana on Novita LuxusCotton ja koukkuna numero 3. Lieristä tein vähän lyhyemmän kuin ohjeessa. Kiva malli ja käy hyvin sytomyssyksikin.t. Seijasisko

6 kommenttia:

 1. Asia on nyt sillätavalla,että minä täällä vakavasti harkitsen lankalaihiksen lopettamista. En ole aivan varma,mutta aika todennäköisesti. Tähän mennessä olen kuluttanut 1kg490g. Katsos mulle on tullut mutkia matkaan. Minulta on pyydetty pienimuotoista näyttelyä Nurmon kirjastoon. Se on elokuussa.Minua on tässä alkanut haitata,kun enhän minä saa edes näyttelytöitä aloitettukaan,kun ei ole voinut ostaa lankoja. Mulle tulee liian kiire. Sitäpaitsi Lankavassa on käsityöfestarit 12-13.6 ja mun menee kaikki huipputarjoukset parin päivän takia sivu suun. Festarihyödyt pilalle. Joo,katsotaan jätänkö laihiksen tähän. Viimevuonna olin yksikseni puoli vuotta lankalaihiksella ja se onnistui silloin hyvin ja teen taas niin joskus sopivampana aikana.

  VastaaPoista
 2. Toki voipi lopettaa eikä olisi tarvinu ees selitellä.:)

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva kesähattu, vilpoisakin reikien ansiosta mutta suojaa liialta auringolta. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kesähattu ja tuo väri on tyylikäs hatussa!

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)