Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Lisää tassusukkia ..

  Minulta on valmistunut yhdet aikuisen ja yhdet lapsen  tassusukat. Sukat ovat tilaussukkia ovat jo postissa matkalla uusille omistajilleen.


Lankana sukissa on Novitan Seitsemää veljestä.

Lisääkin tassusukkia  minulta on tilattu. Aikuisten sukista pyydän  35 euroa ja lastensukista 20 euroa. Hintaan lisätään tarvittaessa 2 euroa postimaksua.

 Käsityökiireet eivät hellitä etenkin kun äitinikin täyttää pian 90 vuotta. Teen hänelle lahjaski Revontulihuivin. Malli on minusta tosi ihana ja mukava neuloakkin. Olenkin tehnyt useamman  Revontulihuivin aiemmin, mutta äidilleni en yhtään. 


Langaksi valikoitui sinivalkoinen liukuvärjätty virolainen villa. Sininen onkin äitini lempiväri ja  väri sopii muutenkin hyvin harmaahiuksiselle vanhukselle. Tilasin langan Käsityökauppa Ilosta

 Mainostan vielä jo perinteeksi muodostunutta..

http://lankapirtin.blogspot.fi/2016/01/perinteinen-sytomyssyhaaste.html

Sytomyssyjä ja Sukkia Ystävänpäiväksi- keräystä, 
jonka Lankapirtin Matleena eilen blogissaan taas julkisti.

Itse en ole ihan varma ehdinkö käsityökiireiltäni sytomyssyjä tänä vuonna ystävänpäiväksi tekemään.  Mutta teen niitä kyllä heti  kun pahimmat kiireet helpottaa. Onneksi sytomyssyjä ja sukkia voi tehdä OYS:iin ympäri vuoden. Oulussa Lankamaailma ottaa valmiita myssyjä vastaan. Lisätietoa keräyksestä Matleenan blogissa TÄÄLLÄ .

Oulussa on nyt  -25 astetta pakkasta. Uhmasin pakkasherraa ja kävin 40 minuutin reippaalla kävelylenkillä. Kuvankin lenkkini varrelta nappasin.  


 Läheinen Pyykösjärvi on jäässä ja kyltistä huolimatta näytti hyvin kestävänkin ainakin niitä paria luistelijaa, jotka jäällä viilettivät. 

Kaunista ja reipasta pakkaskuuta!

t. Seijasisko

10 kommenttia:

 1. uskalsit ulos, nostan pipoa, mie en nokkaani ulos pistä ennen kuin pakkaset lauhtuu,
  Nuo tassusukat on kyllä mainioita

  VastaaPoista
 2. Ihania sukkia ja varmaan tulee upea huivi.

  VastaaPoista
 3. Reipas oot. Minä pyysin lisää lämpöä taloon. Oiskohan siellä lankamaailmassa sopivaa liukuvärjättyä huivilankaa vai pitääkö lähteä Haukiputaalle siis huivia varten ovat niiin kauniita ( voisin lähteä kunhan lämpenee)

  VastaaPoista
 4. Reipas oot. Minä pyysin lisää lämpöä taloon. Oiskohan siellä lankamaailmassa sopivaa liukuvärjättyä huivilankaa vai pitääkö lähteä Haukiputaalle siis huivia varten ovat niiin kauniita ( voisin lähteä kunhan lämpenee)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa siellä jotain olla mutta juuri tätä lankaa ei ole. Tämä lanka sopii tosi hienosti tähän malliin ja on sama lanka mikä mallissakin. Suosittelen käymänä Ilossa-on muutenkin tosi kiva lankakauppa.

   Poista
 5. Kivoja tassusukkia! Minäkin tein äidille aikoinaan sen ainoan Revontulen, jonka toistaiseksi olen tehnyt. Täällä on aivan yhtä kylmä kuin sielläkin ja ulos mennään joka päivä. Siitä pitää blogikoira huolen :D

  VastaaPoista
 6. Kivoja tassusukkia :).
  Minullakin on nyt tassut puikoilla :).

  VastaaPoista
 7. Tassusukat on kivoja. Minullakin on yhet kesken, mut väistyivät toisten juttujen tieltä vähäksi aikaa. Nyt havahduin, että langan ei tarvii olla sitä viidakkolankaa, vaan toi raidallinenkin sukka on tosi kiva, vaikka kisun tassu.

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus. Mukavan näköisiä tassusukkia ja hieno idea tuokin,että mirri kaulaan:)

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)