Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

torstai 3. elokuuta 2017

Arvauspeittoon lisää ympyröitä....


Nyt saatte taas arvata Arvauspeitolle oikeaa nimeä  eli mikä sana vaihdetaan "Arvaus"sanan tilalle? Mikä sana kuvaa siis valmista peittoa parhaiten? Postausta kohti yksi arvaus/henkilö.

Tähän mennessä on arvattu  tikkari-,  sateenkaari-, pyörylä, - pöllö, -avaruus , sadutus-, - vuodenaika, vastavärit-, nalle-, pallomeri-, tiu-, pallo-, vauva-, hyvän mielen peitto ja elämänlankapeitto.   Paljon siis ihania arvauksia mutta kaikki vääriä. :)  

Paljon en ole ehtinyt tänään virkkaamaan mutta vähän sentään.Ensimmäinen ympyrä on saanut reunat ja sitten olen tehnyt kaksi pientä valkoista ympyrää. Pieniä ympyröitä pitää tehdä vielä 16 lisää.  Lappuja tulee yhteensä 20 kappaletta ..yhden lapun leveys on 19 cm. 

Kuvan lankoja tarvitaan enää jatkossa.

Nyt jatkan virkkaamista ja lähetän kaikille terveiseni..... täältä kukkien keskeltä oman kodin terassilta. Hyvää illanjatkoa!

t. Seijasisko


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :D :D väärä arvaus .:D Sude oikeesti sun pitäs mun mielestä tietää tää.. mutta tähän postaukseen et saa enää arvata..

   Poista
 2. Mieleeni tulee kuvasta aurinko... voisiko olla aurinkopeitto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei sorry muttei ole oikea vastaus...:) huomenna laitan seuraavan vihjeen.. Luulen että se on selleinen vihje että siitä osaa tietää jo oikean vastauksen. :)

   Poista
 3. Kanelista tuli mieleen kissapeitto 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein!!! Onnittelut! Ostan sulle palkinnoksi jonkun kivan jutun Haapsalussa käydessäni. Kyllä minä ihmetelly eiko kukaan hoksaa kun kaikki jotka täällä käy niin tietää että tykkään kissoista ..Tänään illalla teen postauksen jossa on jo pari valmista neliötä, joissa on jo kissa! Ihan mainio malli.

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)