Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

maanantai 16. lokakuuta 2017

Kässämessut Ouluhallissa

Sunnuntaina kävin Ouluhallissa Kädentaidot messuilla. Olin vähän pettynyt koko messuihin tänä vuonna. Toki siellä on kaikkea ihanaa mutten  en löytänyt oikein mitään uutta ideaa.
 Tuntui että lankakauppojakin oli vähemmän kuin ennen. Ehkä niille, jotka tulivat vain ostelemaan vaatteita, koruja ym.  kivaa messut olivat antoisammat.
Tosin ostinhan minä muutaman kivan jutun kuten  Liminkalaisen Tiinamari keramiikkapajan  ihanan lankakoolin. Edellisen kun onnistuin rikkomaan. 
Tämän ihanuuden aion kyllä pitää ehjänä ja nauttia sen olemassaolosta jokainen päivä. :)
Oululaisen Käsityöliike Somikin kojulta ostin kuvan lankakerän. Teen siitä kiva  tuubihuivin ja  enpä vielä tiedä kelle ehkä vain ihan ittelle. 
Tavaksi on tullut ostaa messuilta vuosikalenteri. Tälläkertaa ihastuin taiteilija Raija Riihimäen kissakalenteriin. 
Raija Riihimäki on asuu Ylöjärvellä ja mm. Paletti Oy tuottaa hänen maalaamia postikortteja. Paljon muutakin oheistuotetta hänellä on ja kissat vilisevät Raijan töissä siellä ja täällä. Raijan sivut ovat täällä.
Paapiin kojulta ostin vielä kivan muovikassin uimakassiksi.
Messuilta menin läheiseen Raksilan Prismaan "Novitan osastolle" :) ja ostin  kerän Seitsemän veljestä Nuotio lankaa kissatassutossuhin. Niistä taitaa tulla Karviset. :) 
Kotia kun pääsin kotiin niin tilasin netistä vielä Kippovalimo  Böökiltä  Dropsin merinovillaa äitini joululahjasukkiin. Böökin lankakappa (kuva) oli kyllä edustettuna messuillakin, muttei siellä ollut matkassa juuri sitä lankaa mikä oli mielessä.  Sitten kävin vielä kävin  Pirtin kehräämön verkkokaupassa, josta  tilasin hahtuvaa peittoon.  Sainpa siten messuostoksiin tarkoitetut rahat tuhlattua melko tarkkaan ja vähän meni kyllä ylikin. 

Lopuksi vielä Raija Riihimäen maalama kissa toivottelee teille leppoisaa lokakuun jatkoa. Kuva kertoo että vuodenajasta riippumatta elämä voi olla ihanaa. :)
Voikaa hyvin!

t. Seijasisko

8 kommenttia:

 1. Messuilla on kivaa nähtävää ja ostettavaa.

  VastaaPoista
 2. Aika paljonhan sinä sentään messuilta ostit, paljon enemmän kuin minä. :)Minä olen monena vuonna osatnut joulukorttejakin sieltä, mutta nyt ei ollut ollenkaan joulufiilis, niin jätinpä nekin ostamatta. Totesin itsestäni, että kun tulee vanhaksi, niin tulee valitsevammaksi. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva oli päästä kanssasi messutunnelmaan.

  VastaaPoista
 4. kivat messuthan siellä näkyy olleen. Ihania nuo kissajutut. Messuilta ei paljoa tule ostettua,mutta jotain idean tynkää saa.

  VastaaPoista
 5. Tuo lankakeräkippo on monesti ollut minullakin mielessä, mutten ole hankkinut. Olisi ihan näppärä sohvapöydällä ja kaunis! Ihan tässä messutunnelma kohosi raporttisi myötä, odotan Tampereen messuja kuin ainakin iloista asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se on tuossa lattialla neuletuolin vieressä. Nätti se on siinäkin. :) ja ei pääse tippumaan lattialle. :) Kyllä minäkin odottaisin innolla jos olisin tänä vuonna Tampereelle menossa. Vuoden päästä taas sinnekin.

   Poista
 6. Minulla jäi messut tänä vuonna väliin, mutta mukavampi sitten ensi vuonna käydä kun on välillä taukoa. Kävin tuon Raija Riihimäen kotisivuilla, mutta sieltä en löytänyt tuota kalenteria, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kun juttelin Raijamin kanssa niin hän sanoikin että myy kissakalentereita ainoastaan messuilla.

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)