Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

perjantai 23. helmikuuta 2018

Pupu ja kissa ja maisemahaaste.

Minulta on valmistunut  Pupu ja Kissa Turvaleluja Oulun Ensi- ja Turvakodille keräykseen. Keräys alkoi tässä minun blogissani ystävänpäivänä ja keräyssivu on edellinen postaus.
Tämän iloisen Pupujussin sukulainen on Pupu Loikkanen. Tarkasti en ohjetta noudattanut.
Tämä kissaneiti Maija Muikkunen on taas sukua Matti Muikkuselle . Muikkuset ovat taas minun mielikuvitukseni tuotteita. Ohjetta ei ole mutta matkia saa. 
Matti Muikkunen sai siis lisää leikkikavereita ja niitähän tulee lähitulevaisuudessa Matille koko ajan lisää. Keräys onkin lähtenyt käyntiin  hyvin. Muutamissa blogeissa olen nähnyt jo valmiita leluja ja aika moni on lupautunut ottamaan osaa keräykseen.

Ihana aurinkoinen talvipäivä oli tänään täällä Oulussa. Hyvä lenkkeilykeli :pakkasta oli iltapäivällä pirtsakat -10C astetta, tuuli vähäistä ja aurinkokin paisteli. 
Tämä kuva on lenkkipolkuni varrelta. Järvi on Oulun Pyykösjärvi. 
Ajattelin pitkin kevättä laittaa kuvia tästä samasta paikasta ja sillä tavoin voin tutkiskella tarkemmin kevään etenemistä kotiseudullani. Huomatkaa kuvassa myös linnunpönttö. Saa nähdä saako se asukkaita tänä keväänä.  Laitan kuvia sitten tänne blogiinkin vähintään pari kertaa kuukaudessa. Tutkimuksiani jatkan ainakin kesään asti tai jos intoa riittää niin pitkälle syksyynkin.

HAASTE:
Tehkääpä muutkin bloggaajat sama!  Kertokaa sitten minullekin niin tiedän käydä katsomassa blogissasi kuvia siitä miten kevät sinun kotipaikallasi etenee. Kuva voi olla muukin kuin lenkkipolun varrelta otettu. Vaikkapa kuva oman kodin ikkunasta pihamaalle. 

Mukavaa Viikonloppua!

t. Seijasisko

12 kommenttia:

 1. Hienoja kisuja ja puppeli pupunen ja hyvään tarkoitukseen.
  En tohdi ihan Ouluun saakka alkaa otuksia väsäämään, mutta täytyy pitää silmät auki, josko täällä etelässäkin jotain tuollaista puuhailtaisi.
  Kevätkuvia ilmaantunee lähiaikoina blogiini.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Terkut Kymenlaaksosta vanhaan kotikaupunkiin!

  Kiva idea tuo #maisemahaaste. Panenpa korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terveisistä ja kiva jos otat haasteen vastaa. Huomaa että blogisi on minun lukulistalla. :) Ihan oma idea tämä haasteeni ei ole.. oliskohan kuutisen vuotta sitten kun oli blogeissa vastaanlainen haaste. Se kesti vuooden tammikuusta .. joulukuuhun. Kerran kuussa kuvattiin sama maisema kodin ikkunasta ja kun vuosi oli täynnä tehtiin siitä sitten kollaasi. :) Osallistuin siihen vanhassa blogissani .. mutta kuvat eivät ole siellä enää tallella.

   Poista
 3. Näiden turvalelujen tekoon jää kiinni, on ne niin söpösiä! :)
  Hienoa, kun laitoit tuon maisemaahaasteenuudelleen pystyyn. Minusta se oli kiva jo aikoinaan ja taidanpa nytkin alkaa siihen mukaan. Yritän keksiä uuden näkökulman katsomiselleni, etten aivan samasta ikkunasta katsoisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun koukuttaa .. on näitä kyllä hauska tehdä.

   Poista
 4. Repun Koko elämä- blogissa alkoi viime sunnuntaina haaste, jossa napataa kuva joka sunnuntai omasta ikkunasta tai parvekkeelta tai muusta samasta kohtaa ja seurataan kevään edistymistä. Tähän haasteeseen otin viime sunnuntaina kuvan keittiön ikkunasta. Kuvaa voi käydä ihailemassa blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Sepäs sattui .. enpä ole huomannutkaan. :) Muistan vain muutaman vuoden takaisen vastaavan haasteen. Pitääpä seurailla maisemia sitä kin kautta. :)

   Poista
 5. Kappas. Meillä on yhteisiä ajatuksia ;)

  VastaaPoista
 6. Niin suloisia leluja ja tulevat kyllä tuomaan turvaa ja iloa saajille♥ Olet kyllä tosiaan taitava, hienoa että tuollaisia ihmisiä on! Kivalta kuulosti tuo haaste, pitääkin laittaa korvan taakse, josko ottaisi pihalta jonkun paikan mitä sitten aina kuvailisi pitkin kevättä:) Tosin meidän piha on edelleen niin "raakile" ettei sieltä montaa kuvattavaa paikka edes löydy:) Kaunista talvipäivää sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde ja kaunista talvipävää Sinullekin. :)

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)