Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

perjantai 13. huhtikuuta 2018

Lukija-asiaa ja valmistuneita neuleita

Aluksi asiaa teille arvoisat blogini lukijat. Tuolla oikealla sivupalkissani ylhäällä in nyt "Follow by Email"-sarake eli voitte halutessanne tilata blogini postaukset omaan sähköpostiinne. Kirjoitatte vain sähköpostiosoitteenne lokeroon ja klikkaatte "lähetä" eli  "submit"-nappia .   Otin myös  "lukijat"-sarakkeen käyttöön eli te joilla on bloggertunnukset  ja luette blogiani niin klikatkaa itsenne sinne. Näin näen, ketkä täällä tykkäävät käydä ja  sitä kautta löydän minäkin mahdollisesti uusia mielenkiintosia blogeja. 

Bloggailu vie toisinaan aikaa paljonkin. Välillä käynyt taas lopettaminenkin mielessä. Olen huomannut , että blogissani ovat kävijämäärätkin olleet laskussa ja kommentointikin on viime aikoina aika vähäistä 


 Mutta on myös monta hyvää syytä  jatkaa: 
Blogini niin hyvä työkalu  hyväntekeväisyystempauksissa. 
Blogi  on  myös minulle hyvä  käsitöitteni päiväkirja.
Blogiin on myös hyvä tallentaa muistiin mm. tarinoita  matkoistani ja  omia käsityöohjeita. 
Se on myös aina mukavaa kun saa kommentteja koskien käsitöitä tai jotain muuta asiaa ja se parasta kun joskus kommenttilootassa on saatu jopa keskustelua aikaan.

Kesällä olen päättänyt pitää kumminkin kolmen kuukauden mittaisen blogitauon. Ajattelin neuloa silloin ainakin joululahjat valmiiksi. Ovatpa kerrankin valmiina ajoissa.

Sitten käsityöasiaa. 
Minulta on valmistunut kuukauden sisällä muutakin kuin  leluja.
Nämä Kuplalapaset tein itselle jo tuossa maaliskuulla. Tää on tuttu kiva malli varmaan monelle. 
 Lapasten ohje löytyy täältä


Varamummin kuusivuotiaalle Minnille olen tehnyt nämä sukat synttärilahjaksi. 
Minnin äidille neuloin nämä sukat.
 Molemmissa sukissa on lankana Nalle ja käytössä oli kolmosen puikot.
 Varret  näihin sukkiin tein tämän kaavion mukaan  paitsi tuonne valepalmikon väliin neuloin aina vain yhden nurjan silmukan.

 Lea serkkuni ja ystäväni piipahti viikolla yökylässä. Meillä kuluu aika hyvin yhdessä käsitöitä tehdessä. Käytin Leaa Oulun keskustan lanka-ja vaatekaupoissa.  Ennen junalle lähtoä Lea vei minut kukkakauppaan ja sain valita mieleiseni kukkakimpun. Kimpusta on ollut paljon iloa. Se on niin kaunis.


Keväistä viikonloppua!
t. Seijasisko

16 kommenttia:

 1. Minäkin olen huomannut tuon, että blogini seuraajat vähenevät, samoin kommentit. Onpa asiasta ollut keskustelua muidenkin kanssa. Olen miettinyt, että bloggailu on tainnut vähentyä ja monet ovat siirtyneet podcasteihin. Mutta minäkin aion jatkaa, vaikka tieto siitä, että joku seuraa blogiani ja varsinkin kommentit, innostavat uusiin juttuihin. Itseäni vartenhan minä Lankapirtin aikoinaan perustin.
  Onpa namusen näköiset nuo lapasesi ja nättejä ovat sukatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä noista podcasteistäkäään. Minä olen jo ehtinyt niihin kyllästyä. Tuttujen eli Anun ja Marin podcastejö joskus kattelen mutta kun molemmat ovat nyt työelämässä niin harvaskseltaan hekin podcastaavat n., kerran kuussa. .:). Moni on lopettanut kyllä bloggauksen mutta olen huomannut että kyllä uusiakin blogeja perustetaan ja olen myös löytänyt "uusia" vanhoja blogeja.

   Poista
 2. Kesäloma blogista on varmasti hyvä, kun muut puuhat kutsuvat ja siitä on hyvä kertoa etukäteen kuten nyt teit. Niin kauniita sukkia ja ohjekin, kiitos! Onko mirrukat löytäneet luoksesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tulin postista ,, kiitos vain mirreistä ovat oikein söpöjä.:)

   Poista
 3. No nyt on aikaa,istahtaa :) Kiittää tämän bloginkin kautta sinua.
  ..niin paljon uutta opittavaa,muistettavaa,ilman sinun APUASI (HUOM! ei huuto vaan korostus:)blogini ois siirtynyt hamaan tulevaisuuteen.

  ja noihin tekemiisi käsitöihin,lapaset ovat upeat,tytön tyllerön & äidin sukat kauniit.
  mutta entäs tuo kukkakimppu ja ryijy.Minä tykästyin aivan älyttömästi siihen ryijyyn.

  Taisit saada lisää "mirrejä"

  sydämmellisesti kiittäen Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa kaikista kauniista sanoista ja mukava kun sain olla avuksi. Löysin muuten illalla sen sivun missä on niitä valmiita taustoja ja siitä sitten innostuin vaihtamaan uuden ulkoasun omaankin blogiini. :)

   Poista
 4. Itse tykkään seurailla käsityöblogeja aika paljonkin. Saan niistä hyviä vinkkejä ja/tai inspiraatioita omiin käsitöihini. Blogia minulla ei ole, mutta pyrin päivittämään omaan facebook -sivulleni mitä tullut tehtyä ��
  Osallistunut sinun lankapaastoihin hyvillä mielin, kun on lankaa "ollut" liikaa �� terv. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin blogeista olen saanut niistä monta ideaa ja kivoja ohjeitakin. Alkuinnostusken jälkeen ovat podcastien seuraaminen aika vähälle, Noissa podcasteissa niin selkeä yhteisö ( tai ehkä niitä on vain vielä aika vähän.) .. kaikki tuntuvat tietävän toisensa .. käyvät sitten toisensa podcasteissa ja tekevät aika paljon samoja juttuja. Huvit ja villapuserot ovat siellä suosiosssa ja toki jotain muutakin välillä esittelyssa. Kymmenes samalla mallilla tehty huivi tai pusero ei jaksa kiinnostaa varsinkin kun itse teen hyvin harvoin huiveja ja saatikka villapuseroita. :) Lankapaastoa on ollut mukava vetää.. aika isotöinen projekti se kyllä on. Harmi kun ei löytynyt jatkajaa tälle keväälle. Katsotaan nyt ensi keväänä jos vaikka taas vetäisin taas lankapaaston. :)

   Poista
  2. Vielä että en ole oikien innostunut Facebooksivujen blogeista .. ja harmitellut sitäkin kun niin kiva moni blogi on muuttanut sinne kun minulla ei tule niissä blogeissa käytyä. Joillakin on blogi joka paikassa ja vieltä podcastikin. Vaikka olen eläkeellä niin minulla ei olisi aikaa sellaseen tai ehkä olis aikaa mutta koitan pitää nettiajan kohtuullisena. Elämässä on niin paljon muitakin kivoja asioita.

   Poista
 5. Voi miten ihania neulomuksia kaikki:) Minä en varmaan koskaan lakkaa ihmettelemästä kuinka joku voikin olla noin taitava loihtimaan noita kaikkia upeita neulomuksia:)♥ Jonkun aikaa olen ihanaa blogiasi seurannut..Nyt minäkin pääsin liittymään lukijaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde. Sinun ihana blogisi on kuin uusi hieno "tähti" täällä blogienavaruudessa :) :) ja todistaa sen että blogeja yhä syntyy ja niitä luetaan.

   Poista
 6. Minäkin liityin lukijaksi kivaan ja ahkeraan blogiisi. Älä ihmeessä edes harkitse lopettavasi. Minä käyn lukemassa kaikki postauksesi, mutta aina en ehdi kommentoida. Tai sitten en keksi mitään järkevää kommentoitavaa.
  Minä sain marraskuussa kuplalapset synttärilahjaksi vanhimmalta tyttäreltäni. Hän oli neulonut ne lemppariväreissäni samalla ohjeella, kuin sinäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuva kun tykkäät täällä piipahdella. :) Kuplalapaset on kyllä mukava malli.

   Poista
 7. Samantyylisiä ajatuksia on itelläkin blogin pitämisestä, välillä on käynyt lopettaminenkin mielessä. Hyvin harvoin ihmiset kirjoittavat kommentteja. Oon itestä huomannut sitten sen, että en enää kirjoittele niin pitkästi ja tarkasti jokaista postausta. Täytyy kyllä sanoa, että itekin vois hiukan useammin toisten postauksia kommentoida. Aika montaa blogia tulee säännöllisesti seurattua, sinun on yksi niistä. Ja ideoita niistä saa. On mukavaa kun järjestät näitä hyväntekeväisyys-tempauksia. Niihin on niin mukava aina osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin heti kommentoimassa sun uusinta kaunista puseroa.. olin kyllä käynyt sen katsomassa jo eiemmin. :D Siis sama minulla .. tulee leuttua kyllä blogeja mutta liian vähän kommentoitua.

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)