Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Kissantassusukkia

Viime viikonloppuna  oli Oulussa Kädentaitomessut, mutta en minä sinne sitten ehtinytkään. Viikonloppu oli tosin muuten mukava ja tapatumarikas.  

 Perjantaina kävimme siskon kanssa teatterissa ja Minni-neitosta hoidin lauantaista sunnuntaihin.

"Viimeinen Valssi" Oulun Kaupunginteatterissa.

Sunnnuntaina  tulivat  sitten Outokumpulaiset eli tytär  avomiehensä kanssa kyläilemään. Vävykokelas lähti jo samana  iltapäivällä ajelemaan kohti Outokumpua, mutta tyttäreni jäi minun luokse  syysloman viettoon.

Minä olin kutonut molemmille "kissantassusukat"
Seitsemän Veljestä Viidakko-langoista.


 Jossakin netissä törmäsin tähän kivaan ideaan. Kanelin varpaitakin tutkiskelin ja sain mielestäni kirjailut ihan kohdilleen.  Värit valikoituivat pariskunnan kissojen värien mukaan.

Kuvassa harmaa kissa on Asha-neiti  ja ruskeavalkoinen kissa on Shango-herra. Kissat ovat vasta viiden kuukauden ikäisiä. En ole itsekkään näitä suloisia karvaisia "lapsenlapsia" vielä tavannut. 

Tytär on vieläkin Oulussa ja juuri parhaillaan tapaamassa kavereitaan. Huomenna saattelen hänet junalle mutta jospa joulun aikaan tapaisimme taas.


 Herkuttelimme eilen 
kesäkeitolla ja tuoreilla sämpylöillä. En muista, että olisin koskaan aiemmin kesäkeittoa keittänyt mutta minun lapsuudessa se oli tavallinen koti-ja kouluruoka. Vähän kattelin reseptiä Maku.fi sivuilta.http://www.maku.fi/reseptit/taytelainen-kesakeitto ..olipas yllättävän hyvää!


Mukavia, raikkaita ja reippaita syyspäiviä!

toivottelee Seijasisko

21 kommenttia:

  1. Ihanat kissantassu sukat
    Oikein mukavaa syyslomaa

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukat! Kirjailut on parhaat näkemistäni ja luovat "aidon tassuvaikutelman", hauska idea ja hyvin onnistunut toteutus värien valinnoissa, suloiset "lapsenlapset"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos..ehkä siitä oli hyötyä kun Kanelin tassuja tutkistelin.:)

      Poista
  3. Minä kävin viikonloppuna Kädentaitomessuilla. Ihmisiä oli niin paljon, ettei meinannut päästä liikkumaan ollenkaan. Löytyihän sieltä lankaa Nurmilintu-huiviin, yksi joululahja ja vähän muutakin kivaa ja kaunista.
    Ihania sukkia olet tehnyt, miniäni kissaihmisenä tykkäisi varmasti, hyvä idea joululahjaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun löystit idean joululahjaan blogistani. Miniän kissallekin voi tehdä joululahjan edellisestä postauksesta olleesta vinkistä.:)

      Poista
  4. Ihania tassusukkia! Minullakin on langat ostettuna noihin sukkiin ja odottavat jonossa vuoroaan puikoille :). Katsonkin sitten kirjailuun mallia sinun sukistasi, kun ovat noin aidon näköiset.

    VastaaPoista
  5. Sinulla onkin ollut vilkas viikonloppu, ettei siitä tosiaan messuille joudakaan. Ja messut ovat Oulussa joka vuosi ja aika samanlaisina toistuvatkin. ;) Kivat nuo kissantassusukat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ,,juu mulla on kiireitä nykyisin aika usein.. Tänään tein Citymarket reissun pyörällä ja nyt on lihapullat valmiina ..poika tulee kohta käymään. :)

      Poista
  6. Hienot kissasukat, etenkin jalassa kuvattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos-...sehän se tärkeintä että jalassa näyttää hyvältä , vai mitä?

      Poista
  7. Messut jäi minultakin väliin, flunssaisena en jaksanut lähteä.

    Nuo kissantassusukat on tosi kivat. Minulla on kaksi sukkaparia valmiina, vain kirjailut puuttuu kun en ole osannut päättää, miten sen tekisin. Näistä sukistasi voisin kyllä ottaa mallia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS. Ai niin, mikä oli se edellinen postauksesi, jota ei kuitenkaan löytynyt vaikka joissakin blogeissa oli siihen linkki ?

      Poista
    2. Poistin sen ..kun tulin siihe tulokseen etten halua blogissani hirveästi ottaa kantaa asioihin.

      Poista
    3. Kiitos.:) Minulta on nyt tilattu näitä jo kolmet maksua vastaan. :) Lupasin tehdä niin saanpa samalla vähän rahaa Tampereen messumatkaa varten. :)

      Poista
  8. Kesäkeittoa nam, miksiköhän sitä ei tule vaan tehtyä? No vastaan itse että olen laiska ruoanlaittaja ja joku vaan tökkii keitoissa. Ukkoni taas olisi keittoihmisiä ja hän usein tekeekin jotain keittoa. Syönhän minäkin sitten kun toinen on laittanut.

    VastaaPoista
  9. Hienoja kissasukkia. Minulla on just menossa tuollaiset tiikerisukat.

    VastaaPoista
  10. Onpa ihania sukkia ja kisuja :)

    Tervetuloa virailemaan myös minun blogissani :)

    http://kasituopuotimatilda.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)