Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

perjantai 29. tammikuuta 2016

Synttärihuivi ja lisää tassusukkia

Huomenna on aihetta juhliin, sillä äitini  täyttää 90-vuotta.  Kaikki sisarukset olemme perheineen paikalla ja aivan varmasti on mukavat juhlat tulossa. 

 
Lahjaksi tein äidille  kuvan huivin. Lankana on Aade Longin Vironvilla ja malli  monelle niin tuttu Revontuli. Ohje huiviin  löytyy Ulla nettineulelehdestä täältä


Värivalinta oli helppo, sillä sininen on äitini lempiväri. Lisäksi sopii tosi hyvin harmaahiuksiselle vanhukselle ja myös tähän vuodenaikaan.

Sukkia on taas valmistunut.


Nämä "Ketut" ovat tilaustyö. Värit tein just niikuin pyydettiin ja oikein kivathan näistä tuli.


Nämä tassusukat tein Helsingin kissankahvilan kissasukkakilpailuun.  Kolme parasta palkitaan, mutta on niin hienoja sukkia kisassa mukana, etten taida palkintosijoille päästä. Sukat jäävät kahvilaan ja asiakkaat saavat pitää niitä kahvilassa käydessään. Ensi kerralla, kun menen Helsinkiin, niin siellä pitää kyllä käydä. 


 Eräs helsinkiläinen nainen tilasi minulta syksyllä kuvan hiirileluja kymmenen kappaletta  ja kertoi vieneensä muutaman kissakahvilaankin. :) Virkattujen hiirien sisällä on kindermuna, jonka sisällä kulkunen.:) Näinkin videon kissakahvilan sivuilla Facebookissa, jossa yksi kahvilan kissoista leikki hiirellä. Hyvin toimii tämä lelu.


 Myyn hiirileluja kuusi euroa kappaleelta. Jos osaat ja haluat itse tehdä, niin olen kirjoittanut ohjeenkin tänne.

Erivärisiä  tassusukkia löytyy viimeaikojen postauksista. Teen niitäkin myyntiin 35 euroa pari. Postimaksu kaksi euroa lisätään tarvittaessa hintaan.

Kiva kun pakkaset hellittivät ja nyt onkin ollut tosi mukavia talvikelejä. Olen lenkkeillyt joka päivä. Kevään merkkejäkin on  ilmassa ainakin sen verran, että lähikauppaan olivat tulleet jo ensimmäiset tulppaanit.Pitihän minunkin kimppu ostaa.


Tulppaanien vieressä kuvassa ovat lapseni pieninä yli kaksikymmentä vuotta sitten. Ihanaa nähdä heidätkin huomenna.

Hyvää Viikonloppua !

t. Seijasisko  

http://punalanka.blogspot.fi/2016/01/lankapaasto-2016.html

JK: Lankapaastoon ehtii vielä ilmoittautua pari päivää. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyy  täältä.




14 kommenttia:

  1. Kaunis huivi ja niin kauniin värinen.
    Minäkin olen laittanut kissoille noita kinderin muovimunia, mutta kulkusen sijasta olen laittanut sisälle muutaman kuivan herneen. Minun kissani innostuvat leikkimään aina yö-aikaan ja herneistä tulee vähemmän häiritsevä rapina =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kokeilla herneitä. Mulla on kyllä sellasia pieniä kulkusia iso pussillinen..ehkä käytän kumminkin niitäkin.

      Poista
  2. Oletpa ollutkin ahkerana. Ihana huivi ja sukat. Nuo hiirulaiset ovat huippuja.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  3. Kaunis huivi! Noita tassusukkiasikin olen jo aiemmin ihastellut, ja niiden inspiroimana ostin langat, että voin itsekin sellaiset tehdä. Hauskat. :)

    Lankapaastoon en nyt osallistu, kun pitkästä aikaa olen alkanut käsitöitä taas tekemään, niin pakko päästä ostelemaan kaikkia ihania uutuuksia. ;D

    VastaaPoista
  4. Upea huivi ja niin ihanat värit.

    VastaaPoista
  5. Ihana huivi ja sukat. Itse olen nyt vakavasti harkinnut lankapaastoon osallistumista. Lankoja löytyy aivan liikaa, joten tarpeeseen tulisi. En oo aikasemmin osallistunut tuohon. Huomiseen vielä aikaa miettiä :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis huivi äidillesi! :) Revontuli on yksi parhaimmista huivimalleista, mitä olen nähnyt, Siihen ei tunnu kyllästyvänkään.

    VastaaPoista
  7. Kauniita käsitöitä. Olen tehnyt meidän kisuille tuolla menetelmällä hiiriä, ja tykkäävät kyllä. Tuo Suden herne-idis oli kyllä hyvä.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille paljon kivoista kommenteista taas. Erityisesti ilahdutti Anun paluu "blogistaniaan".

    VastaaPoista
  9. Upea tuo sininen huivi ja hauskat kettusukat!

    VastaaPoista
  10. Revontuli on kyllä hieno ja sievän värinen. Revontulta en ole itse vielä tehnyt, mutta aloitettuna on tällä hetkellä hyvin samantapainen Butterfly dream.
    Hiirilelutkin on söpöjä ja tulevatpa hyötykäyttöön :)

    VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)