Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Hello Kitty kassi


Tänään juhlimme Minnin 4-vuotissynttäriä.


Lahjaksi tein neidille Hello Kitty kassin.


Inspiraatio tähän kassiin sain Tintin Luomukset blogista täältäMuuta ohjetta siellä ei ollut  kuin englannikielinen linkki Hello Kittyn kasvojen virkkaamiseen täällä. Tassä mallissa sitä piti kyllä säätää ihan jo koonkin puolesta. Loppu olikin sitten iloittelua väreillä ja vähän matematiikkaakin tarvittiin.:) Tintin kassin selkeistä kuvista oli myös apua . 


Virkkasin koukulla neljä. Kassiin kului 125 grammaa villalankaa. Ohuin lanka on pinkki Sandesin Lanett, jota virkkasin kaksinkertaisena ja loput langat ovat Gjestalin Jannea ja Novitan 7-veikkaa. 


Tein pienen pohjan ja reunatkin, jotta kassiin mahtuu vähän enemmän tavaraa.

Kassin sisälle  hommasin vielä monta pientä kivaa yllätystä.


Kissamyssy  keskellä on Ompelupaikan Vuokon tekemä, sukat Lidlistä ja vieteritipu ja -pupu, yllätysmuna  ja kortti lähimarketista.  

Kassia oli tosi kiva tehdä mutta kaikista mukavinta koko hommassa oli lopulta nähdä pieni neiti mielissään kassistaan ja muistakin yllätyksistä. :)
 

Tässä sitten vähän tämän palmusunnuntain herkkuja. Virpojia ei käynyt tänäkään vuonna. Tosin lähikaupassa käydessäni näin että noitia ja isoja kissoja oli liikkeellä täälläkin in

Aurinkoista viikkoa! 


t. Seijasisko

11 kommenttia:

 1. Voi että on ihana kassi! Voin hyvin kuvitella, kuinka Minni on ollut ihastuksissa lahjastaan. Ja senkin, että tuota on ollut kiva tehdä. Kyllä kai meissä kaikissa naisissa asuu sisäinen pikkutyttö vielä vanhanakin, ainakin itsessäni sen tunnistan.

  VastaaPoista
 2. Niin on kiva kassi ja mukavat yllärit. Ei ihme,että pikkutyttö oli mielissään!

  VastaaPoista
 3. Kiva kassi kivalle pikku tytölle :)

  VastaaPoista
 4. Ihana jokaisen pikkutytön unelma :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen ja hieno kassi, itse tein vähän vastaavan nuorimmalle kummitytölle viime vuonna. Oli kanssa oikein ihastunut siihen :) Terv.NinaR

  VastaaPoista
 6. Kaunis kassi. Olen virkannut tuollaisen muutama vuosi sitten kummitytölle ja tykkäsi kovasti, joten varmasti osui ja upposi Minnillekin:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon kaikille laukkukehuista.:) ja MarjaLeena kanssa olen samaa mieltä..kyllä se pikkuneiti löytyy kaikkien meidän naisten sielun sopukoista.

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva kassi.
  Myös jämälankavinkkisi oli mielenkiintonen kokonaisuus.

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)