Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Ensimmäiset puput postilaatikossa :)

http://punalanka.blogspot.fi/2016/04/haaste-tee-turvalelu-pakolaislapselle.html

Ensimmäiset apupuput tulivat perille tänään. Olivat niin pieniä, että tulivat kirjeessä suoraan minun postilaatikkooni. 


Tosi söpöjä ovat. Kiitos kuuluu TiiQ:lle ja SeijaK:lle. Puput on tehty samalla apupupun mallilla kuin omanikin, mutta ohuemmalla langalla ja pienemmillä puikoilla. Pikkupupu sopiikin erityisen hyvin taaperoikäisen kainaloon.


SeijaK:n pupussa oli kiva yksityskohta tuo puseron helma. Kuvasin sen lähempää, jos joku haluaa ottaa mallia.  

Kalevan kuva Heikinharjusta 2011

Oulun Heikinharjun vastaanottokeskuksessa  on tällähetkellä 26 0-13-vuotiasta lasta. Tilannehan vaihtelee koko ajan.  Sen verran optimistinen olen, että uskon, että saamme 26 lelua kokoon ja toivottavasti vielä vähän varastoonkin. 


Tällänen kiva sakki oleilee nyt mun olohuoneessa ja odottelee lisää kavereita seurakseen.:) On tää sellainen porukka, että saa ainakin minut hyvälle mielelle.:)

Voisin vaikka jatkossa  joka sunnuntai julkaista viikon aikana saapuneet puput, niin saattepa muutkin ihastella näitä ja  näkevätpä tekijätkin samalla, että ovat pääseet matkallaan jo tänne asti. Jos et jostain syystä halua omatekemääsi lelua blokikuviin, niin laita maininta siitä erikseen lelun mukana.

Hyvää Viikonjatkoa!

t. Seijasisko

5 kommenttia:

 1. Voi kun ovat söpöjä! Omatkin sormet syyhyävät siihen malliin, että jotain vielä teen. Yksi pupunen unirätti on jo valmiina, en ole ehtinyt sitä postata vielä ja toimitan kaikki sitten yhtä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupunen unirätti kuulostaa oikein kivalta.. ja kiva kun sormissa syyhyää. :) Jos pääset tänne asti niitä tuomaan niin siinä tapauksessa tarjoankin kahvit ja leipäjuustot kera Kittilän hillojen. :D

   Poista
 2. Johtuukohan se pehmostasi, kun ovat niin kauniisti sinisä vai olisiko syynä siniset lankakerät sohvapöydälläni, mutta sinistä neuloutuu täälläkin! Tuumin, että tuon helman vaikka hamosen voi neuloa alaspäin vyörätöltä, neulomalla silmukat kahteen kertaan eli kaksille puikoille. Sisemmillä puikoilla neuloo puseroa ja ulommilla alaspäin helmaa. Tämmöinen suunnitelma minulla oli, mutta siniset langat taitavat tehdä poikakissan...Kumma, miten langat päättävät mitä niistä tulee;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin nyt , että tulikohan tuo sininen mekon väri alitajunnasta . Muistan kun käytiin äitin kanssa ostamassa mekkokangas eka luokan kevätjuhliin vuonna 1966 ja minä valitsin vaaleansinisen vaikka äiti olisi ollut eri mieltä. Siitä tuli oikein kaunis ja mieluinen röyhelömekko. En myöskään muista, että kukaan olisi kiusannut siitä, että se oli "poikien" värinen.

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)