Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

lauantai 21. tammikuuta 2017

Ystävänpäiväsukat 2017 by Niina Laitinen


https://www.facebook.com/groups/taimitarhanystavanpaivasukat/?fref=ts

Facebookissa alkoi eilen Ystävänpäiväsukka 2017-KAL ihanista sukkamalleistaan  kuuluisan Niina Laitisen johdolla. Päätin osallistua, kun mielessä on ollut muutoinkin neuloa sukat ystävälleni. 

Ideahan on se, että  Niina julkaisee  päivittäin uuden mallipätkän ja jos neuloo sukkia  tasatahtiiin niin 10. helmikuuta  pitäisi sitten olla  kauniit pitkävartiset kirjoneulesukat valmiina. Ohjeessa on lankana Nalle ja väreinä graffitinharmaa, valkoinen ja pinkki.


Ystäväni lempiväri on keltainen  ja siksipä  vaihdoin pinkin värin  keltaiseksi. Nallen tilalta hankin Maijaa,  joka on Nallea asteen tasokkaampaa ja  mutta muuten vastaavaa sukkalankaa.



Tässä mennään nyt  ja niin alussa ollaan, että vielä ehtii Maija ja Matti Myöhäisetkin mukaan. :) Onhan tämä kiva ja aika jännittäväkin projekti.
 '
 Tempauksen sivulla on muuten tällähetkellä 8455 jäsentä!!
Loppuun vielä pitkästä aikaa kuvaa suloisesta Kaneli-kerästä. Kuvassa  yksi Kanelin lemppari chillailupaikka. :D josta suora näköyhteys mun teevee/käsityötuoliini. :)


Mukavaa viikonlopun jatkoa!

t. Seijasisko

9 kommenttia:

 1. Minäkin ilmottauduin mukaan, mutta se eka päivän kaavio oli niin tumma, etten erottanut siitä oikeastaan mitään. Nyt harkitsen, teenkö resoriosan oman pään mukaan vai jätänkö koko homman väliin. Minulla kun ei ole mitään erityistä suunnitelmaa niiden sukkien varalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku olikin tehny sen eka osan ihan vain oiken nurin neuloksella että se varmaan syntyisi sulta vaikka silmät ummessa. 😊

   Poista
 2. Oi joi... mielenkiinto heräsi tuohon tempaukseen. Kiitos vinkistä.
  Just tuossa lankavarastojani katselin: kamalasti löytyy lankoja, mutta yksiväriset Nallet on nyt ihan lopussa. Taitaa joutua koiran päiväpissityksellä pistäytymään paikallisessa marketissa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tempauksen blogistani. :)Kivaa tää on.

   Poista
 3. Tulee varmaan kauniit sukat. En arvaa osallistua, kun ei minulta synny kaunista kirjoneulejälkeä.
  On se vaan ihanaa kun on aina kissa seurana, sinulla tämä kaunis Kaneli ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minukaan kirjoneulejälki oo parasta mahdollista, kun oon aika vähän kirjoneuletta tehnyt.. mutta tekemällä kehittyy siinäkin hommassa. :)

   Poista
 4. Ihana Kaneli!
  Jää tämä ystävänpäiväsukka nyt väliin, kun pitää tehdä opinnäytetyö nyt valmiiksi ja pidätellä vähän näitä neulomisintoja. Tosin, pitäähän sitä välillä neuloakin, mutta ei ennätä seurata mitään niin tarkasti.

  VastaaPoista
 5. Mukava tempaus varmasti! Kaneli on todella kuvauksellinen :)

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)