Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Lankapaaston Finaali

Kolme kuukautta kestänyt Lankapaasto päättyi viime keskiviikkona.  Tässä huikeat 10 kärjessä tulokset. Korjatkaa jos huomaatte virheitä. 

1. LeenaA      9375g
2.Tainaron     8700g
3. Outi           5156g  
4.Päivi           4998g
5.Johku         3549g    
6.Anitta         3464
7.Miia            2921g
8 Leena         2415g
9. Jaana         2325
10. Täti Sininen  2274g

Voittaja siis LeenaA , joka saa palkinnoksi käsityökirjan. Leena kulutti kolmessa kuukaudessa yli 9 kiloa. Huikea on tulos.  Leenan ansioitui paaston aikana myös tekemällä 26 kappaletta Äiti Teresan tilkkuja. Paljon onnea Leenalle!


Sitten arvontaan, joka suoritettiin tänään Oulussa Kahvila Makiassa. Minulla oli mukana pussukka, jossa oli osallistujen nimilaput. Onnettarena toimi tyttäreni. :)


Toisen kirjapalkinnon saaja on 


Paljon Onnea myös Outille. :)


Näillänäkymin Lankapaasto 2018 pidetään ensivuonna Facebookissa. Minä kun haluan pitää ainakin yhden välivuoden tai siis olla vain osallistujan roolissa. 
Tainaron on luvannut että hän voisi Facebookpaaston vetää, jos eivät muut innostu asiasta. 

Kun asia varmistuu niin annan tulevalle ryhmän ylläpitäjälle tämänvuotisen paaston postituslistan niin hän voi ilmoittaa seuraavan paaston alkamisajakohdan. Jos joku ei halua että hänen nimensä on listalla voi laittaa minulle viestiä tämänkuun aikana.  


Vaihdos Facebookiin varmaan herättää  mielipiteitä suuntaan jos toiseen. 
Miinuspuoli on toki se etteivät kaikki halua tehdä facebooktunnuksia ja siten eivät voi osallistua . Faceen voi kumminkin tulla ihan matalallakin profiililla esim. profiilikuva eikä muutkaan kuvat ole pakollisia. Kavereitakaan ei ole pakko olla.Tosin omalla nimellähän siellä pitää esiintyä.
Plussaa  Facessa on se se, että sinne saa helposti tehtyä  toimivammat sivut esim. keskustelu avautuu heti kun klikkaat ryhmän sivulle.  Eri käsityöryhmissä on myös luontevaa mainostaa lankapaastoryhmää ja siten löytää  uusia  osallistujiakin.

Lopuksi kiitos kaikille osallistujille. Mukavaa on ollut :) ..ja vielä toivon teille..
 ..oikien lämmintä ja makiaa kesää!

 Seijasisko 

6 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Hurjia määriä ovat naiset kuluttaneet lankaa. Jos laskis yhteensä, paljonko osallistujat ovat yhteensä miinustaneet varastojaan...
  Kiva, että löytyi emäntä 2018 Lankapaastoon, niin sinäkin pääset paastoilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulutus oli 50 kiloa 623 grammaa, vain 15 ilmoitti lukemat, kaksi osallistujaa sanoi kulutuksensa olevan niin mitätön etteivät siksi ilnoittaneet tulostaan . 7 osallistujaa minut mukaan lukien osti lankaa ja silloin ei kulutusta huomoioidä. Minä ostin 600 grammaa lankaa ja kulutin n. 2,5 kiloa, 11 henkilöä ei ilmoittanut mitään ! Pari heistä ovat lähetti koko aikana vain ilmoittautumisviestin.

   Poista
 2. Onnea voittajille! Suuret kiitokset Sinulle ja jokaiselle osallistujalle, on ollut erittäin hieno paasto. Itse en koe Facebookiin liittyväni, ei riitä taito eikä into. Ihanaa kesää kaikille!

  VastaaPoista
 3. Onnea kaikille! Uskomattomia määriä ovat ihmiset saaneet lankaa kulumaan. Luulen, että minun vauhdilla ensi vuonnakin on paastottavaa.

  VastaaPoista
 4. onnea voittajille ja tosi suuri kiitos sinulle emännöimisestä ja kaikille tasapuolisesti hyvää kesää

  VastaaPoista
 5. Hienoja lankapaastotuloksia. mie en enää uskalla osallistua mihinkään lankapaastoon, sillä miulle käy aina päinvastoin kuin pitäisi =(

  Ihailin aiemmasta postauksestasi upeita peittoja.

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)