Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

lauantai 17. kesäkuuta 2017

Vähän käsityötä ja paljon muuta..

Minulla ei ole paljon valmista käsityötä syntynyt .. vain yksi pieni liina. Tosin on minulla on peitontekoprojekti kesken ja aika pitkälläkin jo olen. Ensiviikolla luulisi jo valmistuvan.

Juhannusruusuliina/tiskirätti ohje täällä. Koukkuna oli 3,5 ja lankana Scahenmayrin Cataniaa.

Liinan nimesin Aurinkoliinaksi ja  tein sen neljän tunnin bussimatkalla Oulu/Kuusamo/Posio, 
Liinan vein tuliaisena  ystäväni  mökille Kitka-järven rannalle. 

Upeat olivat  maisemat Kitkalla ..


  ..ja monta hienoa luontoelämystä ehdinkin parin päivän reissulla kokea. Kaikin puoli oli hieno reissu.Mukavaa olla taas kotonakin "omassa pikku paratiisissäni." :) Olen laitellu pihaa ja nauttinut lämpimästä ja tietysti myös käsitöistä terassilla. 

Kanelikin on nyt neljä vuotias 

Kanelihan on sisäkissa ja ainut "lapsi" silti ihan onnellisen oloinen kun ei tiedä paremmasta . Hän on harvinaisen rauhallinen kissaksi ja hieman varovainen. Ikä on kumminkin tuonut Kanelille lisää itseluottamusta ja rohkeutta . Leikkisyyttäkin löytyy ja tosi jääräpääki osaa tarvittaessa olla . :) Kaneli on tehnyt minusta kissaihmisen ja on minulle todella rakas lemmikki. <3


Tuomipihlaja kukkii parhaillaan tosi kauniisti pihallani. 

Ihanaa kesää!

t. Seijasisko ja Kaneli


7 kommenttia:

 1. Kiitos samoin sinulle aurinkoista kesää! Onnittelut Kanelille!
  Ihanat värit aurinkoliinassa. Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Onnea Kanelille ja teille molemmille yhdessä! Kissa kyllä valloittaa omistajansa. Onko Kanelilla oma lankakerä? Minulta eräs Vilkku pureskeli pyöröpuikon siiman karheaksi, sai oman lankakerä purettua lankaa pyöriteltäväkseen, söi piispankukan lehdet, puri hampaankuvat joulutähden lehtiin, hyökkäili kantapäihin pehmein tassuin sängyn alta ja kaiken kaikkiaan valloitti sydämen. No, hänestä on jo kauan ja allergian vuoksi ei uutta oteta. Suloisen kesäisissä maisemissa olet vieraillut ja omasi on kuin vain kesä voi olla, kaunis. Virkattu liina on kiva lahja ja vielä matkalla tehty, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ..kesä on ihanaa ja kaunista aikaa. Vilkku on ollut vilkas kissa..nimensä veroinen. :) Kaneli ei saa tuhoa aikaan. Kukkienkin antaa olla. Ei niin paljon lankakerästä välitä kuin siitä että saa tarkkana seurata kun lanka liikku minun neuloessa. :)

   Poista
 3. Sievä, kesäinen tiskirätti viemisiksi, ja vastalahjaksi sait oleskella noin ihanissa maisemissa :)
  Kaneli ja emäntä taitaa olla täydellinen pari :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan aurinkoisen värinen liina! Onnea Kanelille tätäkin kautta :) Itse taidan olla sekä koira- että kissaihminen, pidän molemmista.

  VastaaPoista
 5. Onnea kauniille Kanelille ja kivaa kesää teille

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)