Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

perjantai 16. maaliskuuta 2018

Kaikenmoista mukavaa

Turvalelu keräykseen saapui juuri iso paketti Intsulta  
Kuvassa siis Intsun nimeämät  Hilma ja Toivo mainion villakoiransa kanssa. 
Eipä tätä sakkia voi hymyilemättä 
katsoa :)Keräyksestä lisää blogissani täällä.

Mitään valmista ei ole minulla nyt esitellä mutta jo aiemmin mainitsemani torkkupeittoprojektin olen  vihdoin saanut aloitettua. 
Leveys on n. 90 cm. Pituudesta en vielä tiedä mutta  tarpeeksi iso kumminkin. Käytössä on kuutosen pyöröpuikot.  
Tätä neulon pikkuhiljaa muiden töiden lomassa. Helppo käsityö jota on leppoisaa kutoa vaikka elokuvia katsellessa tai hyvässä neuleseurassa. 

Vanheninkin tässä viikko sitten. Siis yhtääkkiä olin 10 vuotta vanhempi. :D Järkytyksestä olen juuri ja juuri toipunut. Kyllä siihen viikko menikin. :) 

Nyt on sitten vielä suurempi syy nauttia elämästä tässä ja nyt ja olla kiitollinen  kaikesta siitä hyvästä mitä on.

Pienet juhlatkin pidin ja ..
.. olikin kyllä oikein ihanien  yllätysten päivä.

En tähän kaikkea sentään luettele mutta seuraavat sukat on ihan pakko esitellä.


Nämä ihan erityisen kauniit sukat sain postin matkassa Marjut-ystävältä lahjaksi. Marjut on nämä itse neulonut.  Kyllä ovat niin Kanelin näköisetkin. Ainoa ongelma on etten meinaa näitä raskia jaloissa pitää.  Pitäiskö  laittaa seinälle kehyksiin vai onko jollakin muita ideoita? :D 

Marjutin kanssa meitä yhdistää monet asiat ja sekin on sattumaa, että olemme syntyneet samana vuonna ja meillä on vain kolmen päivän ikäero. Kuvassa minun Marjutille lähettämä lahja.



Projekti/käsityöpussi , jonka  sisällä oli Aloveralankaa , puikot , mitta ja neulojan kaulakoru. Pussiin sujautin lisäksi   Famia, Dacapoa ja Suffelia eli sellaisia suklaita joilla herkuteltiin jo meidän lapsuudessa. :)


Kevät sieltä saapuu vaikka tuntuu, että aika hitaasti tänä vuonna.
Helmikuun 23.päivä otin ylläolevan kuvan lenkkipolkuni varrelta ja ajattelin kuvin kertoa kevään edistymisestä  Oulun Pyykösjärvellä.


Tämän kuvan samasta paikasta nappasin tänään 16. maaliskuuta. Kevät ei ole kuvan perusteella  edistynyt yhtään .. lunta tullut vain lisää. :) Huomaa tämänpäivän kuvassa on oikeanpuolinen vene kokonaan lumen alla. 



Kevään ja kesänkin tuloa jo vähän odottelen ja etenkin siksi, että pääsen taas  pyöräilemään. Talvipyöräilijäksi minusta ei ole mutta kesällä pyörä on paras liikenne- ja liikuntaväline.

Minni-neiti (kuvassa)  aloitti pyöräilykauden pari vuotta sitten  huhtikuun 11.päivä. 2016. Eipä taideta tänä vuonna noin aikaista kevättä saada. Tosin, jos oikein lämpenee niin kyllä ne lumetkin lähtevät kohisten.  

Toivonkin kaikille teille aurinkoisia ja lämpimiä kevätpäiviä!

 Seijasisko

13 kommenttia:

  1. Onpa Intsulta tullut ihanat lelut! Mutta kyllä täältäkin on tulossa monenlaista, otin Asukastuvalla tänään kuviakin ja yritän saada huomenna tai ylihuomenna niistä postauksen aikaan. :)
    Sinullako täyttyi pyöreät vuodet, minä en sitä hoksannutkaan. Minustakin siinä on aina sopeutumista, kun alkaa uusi kymmenkausi iässä, mutta onneksi siihen pian tottuu.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että ootte innostuneet asukastuvalla enenmmänkin. Kiva tulla sitten hakemaan niitä. Oon miettinyt että pitäskö vielä enempi mainostaa tätä juttua. Moni muukin innostusi kun vain tietäsi. Juu pyöreät vuodet tuli täyteen.. lähinnä ihan vain perhepiirissä kahviteltin.

    VastaaPoista
  3. Voi hyvät hyssyrät kuinka mä ihmettelen postin nopeutta,joka yleensä on hidas! Eilen laitoin paketin matkaan ja nyt nuo jo köllöttelee sun sohvalla!! Mä laitoi ovelta ovelle pakettina,kun ajattelin,että sun ois varmaan niinkin isokoista pakettia hankala raahata jostain postitoimipaikalta. Hyvä kun tuli perille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Intsu osallistumisesta ja kotiinkuljetuksesta Olen kerran joutunu taksinkin ottaan kun on ollut oikein iso paketti. Mutta kyllä yleensä oon saanu talvisin pulkalla vedettyä ja kesällä pyörän tarakalla tuotua. Joksus on Minnin äiti kyydinny. Postimatkaa mulla 1,5 kilometriä.

      Poista
  4. Ihana nalle bikineissään ja ihan mahtavat kissasukat! Tehty varmaankin Lumi Karmitsan ohjeella.
    Lämpöiset synttärionnittelut sinulle näin jälkikäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Lumi Karmitsan kirjasta tuo ohje löytyy. Kiitos onnitteluista, <3

      Poista
  5. Onneksi olkoon. Eihän me vanheta, me kypsytään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sude. <3 Niinhän se on ja viisammaksi vain tullaan. :)

      Poista
  6. Intsu on kyllä tehnyt aivan ihania leluja, tuo keräys on kyllä ihan huippuhieno juttu♥ Olette upeita ihimisiä! Sylintäydeltä onnitteluja sinulle ja halauksia♥ Syntymäpäivän herkut näyttävät kyllä hyviltä:) On kyllä upeat sukat! Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  7. Onnea tulevillekin vuosille!
    Söpösiä kaveruksia Intsu on tehnyt.
    Jospa vain laittaisit Marjutin kauniit sukat jalkaasi ja fiilistelisit todeten "Kyllä minulla onkin ihana ystävä, eikös vain Kaneli" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Tuossa ne ovat sohvan reunalla ovat olleet näkösällä mutta otan hyvästä neuvosta vaarin ja alan käyttämään niitä. :)

      Poista
  8. Myöhäiset onnittelut :)
    Ikähän on asenteesta kiinni :)

    VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)