Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

perjantai 10. lokakuuta 2014

Raitavia katteja

edit 10.10 kello 19.30
 

Sain muutama vuosi sitten "lapsosilta" äitienpäivälahjaksi kuvan kirjan.



Sieltä löytyi kiva kissanohje. Lankana kissan käsissä ja jaloissa on 7-veljestä ja harmaan kissan vartalo ja molempien kissojen tassut ovat Dropsin Nepalia. Sinapinvärisen kissan vartalo on Lankamaailmasta ostamaani Natur Uld lankaa.


Kissojen silmät ostin NappiKikasta.


 Harmaavalkoisen kissan jätän Kanelin kaveriksi ja sohvan koristukseksi. :) ..ja koska kissa on Kanelin kaveri niin se sai nimekseen Sokeri.:)


  "Sinappi"-kissan taas saa 2,5 vuotias suloinen Minni-neitonen. Minni onkin uusi pikkuystäväni.:) Hän on  poikani ystävien tytär ja on ollut  minulla muutaman kerran hoidossa ja  yökylässäkin. Hyvin meillä on  mennyt ja mukavaa ollut.:)


Tässä koko kissalauma tähytyspaikalla.:) 

 Minä voin nyt sinkkuna vallan mainiosti. Nautin itsenäisestä ja leppoisasta elämästä. Minulla on sukua ja  ystäviä mutta huomaan viihtyväni myös hyvin itsekseni. :)




Anita-ystävä kävi eilen kylästelemässä ja toi minulle upean kukkakimpun. Huomenna saan kaksi lapsuudenystävää kylään. Mukava "tyttöjen" ilta tiedossa.:)

Hyvää viikonloppua kaikille!

t. Seijasisko




13 kommenttia:

 1. Ai, miten hauskoja kisuleita; Minni varmasti tykästyy omaansa.

  VastaaPoista
 2. Onpa mukavia kavereita! Molemmilla kisuilla on niin veikeä ilme, että niistä tulee hyvä mieli. Hyvää viikonloppua myös sinulle! T. Leena Salosta

  VastaaPoista
 3. Ihanan hauskat kissat. Eämän tilanteiden muutos on aina sopeutumisen aikaa. Hauskoja tyttö iltoja ja mukavaa syksyn jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Sirkkis: Ei tietenkään ole helppoa ollut..tähän liittyy niin monelaisia tunteita ..ja uudessa elämässä on ollut opettelimista. Tähän uuteen elämään alkaa kumminkin jo tottua ja tällä hetkellä voin just niinkuin kirjoitan eli aivan mainiosti. :)

  VastaaPoista
 5. Minusta nuo kissat on kivan näköiset. Ihan mukavat vaikka omalla sohvalla koristeena, mutta pienelle tytölle lahjana aivan ihana. Hyvää viikonloppua, tv. Kerttu

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kerttu! Sohvakoristeeksi tuo harmaa/valkokissa taitaa jäädökin.:)

  VastaaPoista
 7. Jopa on hauskat katit :) oikiat hyväntuulen tuojat

  VastaaPoista
 8. Hauskat kissat, noista tulee hyvälle tuulelle.
  Mukavaa likkojeniltaa!

  VastaaPoista
 9. Veikeitä kisuja! Malli ihan houkuttaa tekemään. ;) Minnistä on varmaan kiva, kun teillä kummallakin on omat kissat.

  VastaaPoista
 10. Söpöt ja ihanat kisuliinit olet saanut aikaiseksi.Varmasti lapsikin tykkää,kun saa toisen.

  VastaaPoista
 11. Mukavan näköisiä kisuleita. Oikein halikavereita ♥ Tuommoisia silmiä minäkin oilen metsästänyt vaikka mistä, vaan ei löydy. Ei näy Nappikikallakaan olevan nettikauppaa.
  Sinkkuna on kuule paljon parempi. Saa tehdä mitä huvittaa ja milloin huvittaa, eikä tarvitse kuunnella kenenkään marinoita. Minäkin olen ollut jo parikymmentä vuotta sinkkuna, enkä enää ukkoa ottaisi vaivoikseni ;D Jos joskus kaipaa seuraa, niin sitä varten on sukulaiset ja tuttavat ja tietenkin tämä blogimaailma :)

  VastaaPoista
 12. Voi että ovat veikeitä.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)