Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen Helsingissä

Edit 31.3 *

Kävin  Hesassa pääsiäisen aikaan. Tapasin siellä tyttäreni,  avomiehensä ja  avomiehen vanhemmat. Meillä oli tosi mukavaa.
 

 Asuimme kaikki hotelli Katajanokassa, joka on entinen vankila. Yksi selli oli jätetty näytillekin. Hotelli oli mielenkiintoinen  ja hyvätasoinen. Aamupala saa ainakin minulta ihan erityismaininnan. 


 Paljon kävelimme ja katselimme Helsingin nähtävyyksiä. Englanninkieltäkin sain taas treenata, koska vävykokelas ja  vanhempansa ovat belgialaisia. Kuva on Temppeliaukion kirkosta lauantailta.


Yhden elämäni maistuvimmista illallisista sain kokea lauantaina  Ludviginkadulla ravintola Ragussa. Paikka onkin yksi Helsingin ykkösravintoloista.

Sunnuntaina vierailimme kissakahvilassa Fredrikinkadulla . 


Kahvilassahan asustaa kuusi kissaa, joita kahvilassa kävijät saavat hoitaa ja leikittää  mielin määrin. Kissat olivat ihania ja kuin kotonaan mutta heidän kotihan kahvila onkin. 


Myynnissä  on mm. herkullisia leivoksia, piirakoita ja salaatteja.



Junamatkalla Helsinkiin  virkkasin kissakahvilan  kissoille   kaksi rottaa. Tein  samaaan tapaan kuin hiirilelut (ohje täällä), mutta tälläkertaa lelun sisällä oli isommat muovimunat.

  
Muovimunien sisään laitoin kolme pientä kulkusta. Unohdin vanun matkasta ja mutta keksin sitten junassa taitella rotan sisälle VR:n muovisia pieniä roskapusseja. :D Hyvin toimi sillä paitsi lelu kilisee, kolisee niin muovipussien ansiosta "rotta" myös natisee.:) Kissakahvilan kissat tykkäsivät uusista leluista!
Huomenna tänne on tulossa jo uutta postausta ja siinä on Huhtikuun hyväntekeväisyysneulontahaaste lankapaastolaisille mutta kaikille muillekin. Olkaapa kuulolla.* neulontahaasteen julkaisu siirtyykin perjantaille.


Tässä vielä söpö Kaneli-kissani, jota ehti tulla jo muutaman päivän reissulla ikävä.:)

Kivaa päivänjatkoa!

t. Seijasisko

6 kommenttia:

  1. Mielenkiitoisessa hotelissa olitkin, kyllä tuo entinen selli on ankea.
    Hauska idea että kahvilan kissat sai siulta rotat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo selli olikin eristys selli eli kyllä tavalliset sellit ovat viihtyisimpiä ovat olleet.

      Poista
  2. Kuulostaa kivalta pääsiäiseltä :) Innolla odotan jo uutta haastetta. Täytyypä laittaa sulle kuva vielä sähköpostiin Uuden lastensairaalan sukista niin saat tehtyä kaikista sukista sen kollaasin. Lankapaastosta sen verran, että kävin ostamassa kerän kummitytön lahjaa varten sekä kerän oranssia ja keltaista lankaa palkintona siitä, että olen päässyt eroon keltas/oranssi vihastani. Tipuin kilokilpailusta pois, mutta aijon silti paastota kiltisti loppuun asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok.hyvä ettet luovuta kokonaan. Minäkin paastoan vaikken voisi kilpailuun osallistukkaan. Siinä sitä on palkintoa kerrakseen kun säästää kymmeniä euroja kun ei ei osta lankaa.

      Poista
  3. Teillä olikin mukava pääsiäinen. Kissakahvilassa pitää käväistä, jos joskus pääkaupunkiin eksyy (ei kovin todennäköistä kuitenkaan).

    VastaaPoista
  4. Onpa ollutkin ihana reissu ja tuo kissakahvila on kaiken huippu. Ihanat viemiset olet vienyt.

    VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)