Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kesä parhaimmillaan..

Kesä on parhaimmillaan ja ..

 ..olenkin nauttinut siitä mm. tavaten hyviä ystäviä. Tämä kuvan otin Ainolan puistossa eilen.


Ystäville olen tehnyt  kesälahjaksi patalappuja puuvillalangasta. Ohje näihin Tyynen patalappuhin löytyypi Tintin luomukset blogista  täältä

 
Moni kertoi  ohjeen kommenteissa jumittuneensa yhteen kohtaan ohjeessa. Jos niin on, niin kannattaa katsoa video KahviKanelin blogista täältä . Sitä katsomalla minulle ainakin ohje ainakin "aukesi" heti.

Tässä vielä eilen kuvattua...

 Tämä deitti-ilmoitus on löytyy Merikosken sillan alta Oulusta. :) Tykkään kovasti , kun Oulussakin näkee nykyisin usein hienoja ja luvallisia graffittitöitä. Tekstistä päätellen silläkin hommalla joku jopa elättää itsensä.

Mukavaa viikonjatkoa!

t. Seijasisko

6 kommenttia:

 1. Kesä on todellakin parhaimmillaan, mutta täällä on vain ollut kovin sateista, joten ulkona ei ole tullut paljoa oleiltua. Loma alkaa maanantaina, joten jospa ilmat siitä paranisivat:) Kivoja lappusia olet virkkaillut.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei kyllä huomaa, että kesä olis parhaimmillaan. Vettä tulee päivittäin ja välillä kuin saavista kaatamalla, kaikki kukat ovat jo maata pitkin ja mätänemässä. Ilma on hiostavan kuuma eikä pyykitkään kuiva edes sisällä. Onneksi luvassa on parempia ilmoja. Jospa kohta pääsis mattopyykille ja metsäretkille. Minä tykkään eniten elokuun öistä, pimeitä ja lämpimiä ja kohta ne on täällä ♥

  VastaaPoista

 3. Vaihtelevaa on ollut täälläkin sää mutta nyt on ollut pari päivää tosi hienot sää ja jatkuu vaan tänäänkin Oulussa 22 ja aurinkoista koko päivän . Ammulla oli vain yksi sadekuurio. Lähdenkin kohta uimareissulle. :) Muistelempa että viime vuonna oli niin kylmää etteivät uimavedet edes lämmenneet niin että olisin uskaltautunut uimaan.

  VastaaPoista
 4. Ihana on kesä sataa sitten tai paistaa. Kaunis tuo patalappumalli.

  VastaaPoista
 5. On kaunis patalappumalli.
  Ja jos ei tuolla ilmoituksella naista löydä, niin johan on kumma:)

  Mukavia heinäkuun päiviä!

  VastaaPoista
 6. Minäkin niin nautin kesästä. Satoi tai paistoi. Nautin kesän vihreydestä,ei ole pakkasta,on melko lämmintä,kukkaet kukkii ulkona jne. Ihastuttavia patalappuja olet tehnyt.

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)