Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Pienet siililapaset

Pari päivää sitten esittelin pienelle neidille tekemäni sukat ja nyt on vuorossa sitten lapaset ja eivät mitkä tahansa lapaset vaan "siilit". :)


Lanka sama kuin sukissa  eli Ville-lanka ja hapsulangan ostin  Villiinasta Oulu Hallituskadulta ja se on Sandnesin Funny Luxia, joka ainakin minusta parasta hapsulankaa mitä tiedän. Siililapasia olen tehnyt ennenkin mutta olen neulonut  ennen siililapset " tasona" Novitan ohjeella. Tälläkertaa  tein siilit Pian Tuonosen neuleblogin selkeän ohjeen mukaisesti ja hyvät tuli. Ensin neulottiin peruslapanen ja sitten vasta siilin selkä hapsulangalla. Ohjekin löytyy täältä .Pieni , ihana tyttö ilahtui uusista lapasistaan  niin että hyppäsi kaulaani ja kiitti kauniisti.:) Tänään oli aurinkoinen mutta aika kolea päivä ja "siilit" pääsivät jo ulkoilemaankin.

Hyvää alkavaa viikkoa!

t. Seijasisko

6 kommenttia:

 1. Tuohan onkin hyvä ohje siililapasiin. Täytyy pitää mielessä, jos vielä tulee niille tarvis.

  VastaaPoista
 2. Herttaisen näköiset siilit ♥ Noita näkee joka joulu myyjäisissä ja aina vaan ovat niin suosittuja että loppuvat kesken.

  VastaaPoista
 3. Kiva setti Minnille: ihanat siililapaset ja kuplasukat! Molempia on mukava tehdäkin, vaikka varmaan ainakin siililapasten pitäminen on lapsista vielä mukavampaa. J

  VastaaPoista
 4. Ihanat siili ja niin kivan pirtsakan väriset.

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)