Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

maanantai 15. elokuuta 2016

Sukka ja sukkapari

Sukankutojalle  tuli tarvetta sukkiin ja teinkin itselleni tassusukkaparin.


Juuri nyt ei ole kumminkaan esitellä kuin toinen sukka. :D Toisen olen jo kadottanut, mutta täällä kotona se  jossakin on.:) ..kunhan minä ensin vain keksin, että missä. :)


Neuloin näihin vaihtelun vuoksi tiimalasikantapään. Niin harvoin tulee tiimalasikantapää tehtyä, että jouduin turvautumaan  ohjeeseen, joka löytyy ainakin täältä.Kuvan mustavalkoiset lyhytvartiset  kissasukat tein myyntiin. Koko on 37/38 ja niiden hinta on 25 euroa. Yhteydenotot sähköpostiini, jonka osoite löytyy oikealta blogini sivupalkista.


Teen tassusukkia myös tilauksesta väritoiveiden mukaan.  Lyhytvartisten tassusukkien hinnat: Koot 26- 34 ,15 euroa, koot 35-39, 25 euroa ja 40 ja suuremmat, 30 euroa .  
Jos haluaa pitemmät varret kuten ylläolevissa kuvissa niin hintaan lisään vielä viisi euroa. Lankana kuvien sukissa on tuttu Seitsemän Veljestä ja puikkoina 3.5.

Viimeviikolla viimeiset ja niin mieluisat kesävieraat tulivat ja menivät ja jättivät hekin jälkeensä mukavia kesämuistoja. Samalla ilmatkin muuttuivat syksyisemmäksi. Ilmoittauduin jo syksyn kansalaisopiston italiankurssille.


Lauantaina sateisessa säässä  kävimme Minni-neidin kanssa Oulun pääkirjastossa . Matkan varrella ohitimme  Oulun kuvatuimman patsaan, Kaarlo Mikkosen  "Toripolliisin".  Patsas kertoo ajasta (1934-1979), jolloin Oulun  torilla kiertelivät toripoliisit valvomassa järjestystä.


Vielä kurkistus pikkupihaani, jonka suojaisella terassilla on ollut vielä viimepäivinäkin mukavaa oleskella. 

Leppoisia loppukesän päiviä!

t. Seijasisko

4 kommenttia:

 1. Kivoja nuo sukkamallit:) Blogissani on menossa neulomishaaste sekä lanka-arvonta, käyhän tsekkaamassa. Juu, tiedän, yrität entisistäkin langoista eroon, mutta kai nyt vähän kasvivärjättyä mukaan mahtuisi?;)

  VastaaPoista
 2. Nättejä tassusukkia! Meillä on myös tuo mystinen paikka nimeltä 'jossain', jonne tuntuu päätyvän sitä sun tätä tavaraa.

  VastaaPoista
 3. Hihhhii miten hauskoja tassuja - eikun sukkia.

  VastaaPoista
 4. Ompa hauskoja sukkia, kuin tassuja :)

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)