Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

maanantai 10. lokakuuta 2016

Siilipienokaisia..


Minun piti alkaa jo viime viikolla sukkien tekoon , mutta sitten sain siililapastilauksen ja  neuloin vielä  kaksi paria siililapasia lisää. Joululahjaksi menevät ja sen puoleen ei näillä kiirettä olisi ollut mutta halusin työn "alta pois". Tälläkertaa lankoina mustaa Seitsemän Veljestä ja harmaa Yamos hapsulanka. Nämä siilit lähetän Iisalmeen. Ne menevät lahjoiksi  kuusi ja yhdeksän vuotiaille tytöille.Nyt on sukkien ja tossujen vuoro. Aloitan  kissantassutossuista , kun sopivaa lankaakin siihen tarkoitukseen löytyy kaapista yllin kyllinLokoista lokakuuta!

t. Seija ja Kaneli

8 kommenttia:

 1. Mummon pikku Prinsessa soitti eilen skypellä ja pyysi tekemään siililapaset, kun oli nähnyt sellaiset naapurin tytöllä. Muistin että täältä sinun blogistahan löytää vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löytyy vinkkiä prinsessan siililapasiin.

   Poista
 2. Oi, miten kiva kuva Kanelista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon nyt lempipaikka noiden kahden tyynyn välissä.:)

   Poista
 3. Kyllä ne tytöt ajattelevat, että onpa isotäti taas keksinyt kivat lahjat pukinpussiin, vaikka toisen tekeminä. (Eivät lue tätä sivua).
  Minäkin saan kaksi kissaa hoitoon, kun poika ja avovaimonsa lähtevät johonkin reissuun. Sanoin, että minulle täytyy tuoda ohjeet, koska en ole koskaan kissoja hoitanut. Koiraa kyllä. Kanelilla ainakin näyttää olevan oikeat "kissanpäivät". Terv. Kerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahat tuli perille. Kiitos. Lapaset ovat kuoressa valmiina lähtöön kun seuraavan kerran menen postilaatikon suuntaan. Mukavia kissanpäiviä. :)

   Poista
 4. Kivat siilit taas! Monet sukat saatkin noista langoista tehtyä. :)

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)