Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Yhteenveto syyskuussa valmistuneista käsitöistä ja kuunnelluista äänikirjoista


 Heti syyskuun alussa neuloin pikkuruiset sinivalkoiset  sukat.


     Lahjoitin  ne Suomi 100-vuotta juhlavuoden  keräykseen.
 Keräyksen tavoitteenahan on lahjoittaa jokaiselle Suomessa syntyvälle lapselle sinivalkoiset villasukat. Sukat vein jo Oulun keräyspisteeseen eli Lankamaailmaan Saaristonkadulle.

Sitten olenkin tehnyt erilasia hapsulapasia yhteensä yhdeksän paria. Koot vaihtelevat pienen lapsen lapasista aikuisten lapasiin.


Suuriosa on siililapasia mutta joukossa on myös yhdet "jääkarhut" ja tassulapasetkin. tassulapset sain Minni ja  loput menevätkin myyntiin, sillä varasin joulukuuksi kahdeksi viikoksi pöydän Oulun Järkikirppikseltä Raksilasta.

Äänikirjoja olen kuunnellut kolmen kirjan verran.


Jännitystä kaipaavalle kaikki kuvien kirjat toimivat ihan hyvin. Jos pitäisi paremmuusjärjestyseen niin Seppo Jokisen kirja "Koskinen ja siimamies "vei kyllä voiton ja sitten tulevat Eppu  Nuotion "Maksu" ja "Kosto". 

Leppoisaa syksyn jatkoa!


t. Seijasisko ja Kanelikissa eli se kaikista ihanin keräni. :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis idea lahjoittaa käsitöitä. (: Pitää ottaa selvää tuosta keräyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On monia erilaisia keräyksiä minne voi lahjoittaa käsitöitä. Minäkin olen ollut monessa mukana puuhanaisena ja olen tehnyt myös paljon käsitöitä hyväntekeväisyyteen. FB:ssä on ryhmä "Villasukkakeräys juhlavuotena syntyville" , jossa on tietoa tästä nimenomaisesta keräyksestä. Jos sinulle ei ole FB sivuja niin Lankapirtti blogin Matleenalta voit kysellä lisää. http://lankapirtin.blogspot.fi/

   Poista
 2. Voi hyvin kuvitella, että noiden parissa syyskuusi sujui rattoisasti, siis käsitöiden, äänikirjojen ja varsinkin Kanelin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on.. ei minua haittaa tulevat syystuulet tai räntäsateetkaan. Kotosalla on leppoisaa, lämminta mukavaa käsitöiden ja Kanelin seurassa.:)

   Poista
 3. Ihania nuo siililapaset, itekin vois joskus kokeilla tuollaisten tekemistä. Söpöjä sukkia, mullaki muutama pari viimein valmiina :)

  VastaaPoista
 4. Paljon olet kerennyt neuloa kuukauden aikana. Siililapaset ovat kerrassaan söpöjä :)

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)