Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Pandalapaset


Niina Laitinen Desigsn sivuilla  näin kivat Pandalapset ja tilasin ohjeen hintaan 1,50 e.Eilen sain valmista ja tykkään kyllä. Tein nämä omaan käyttöön.
Yksi virhe kuviosta löytyy. Sen huomasin itsekin vasta kun oli jo päätellyt ja kuvasin lapasia. Ihmettelen miten  oon onnistunut  sen tekemään. Olen tainnut  katsella  Lahden kisoja liiankin intensiivisesti. Tosin niin eri paria nämä eivät  ole, että sitä käytössä kukaan huomaisi. 
Huomaatteko te virheen?


Lankadominassi kirjoneuleessa on minulle uusi asia ja harjoittelin sitä näitä tehdessä.  Takaosan suhteen menikin ihan oikien  mutta etupuolella dominassia oli vaikeampi  toteuttaa. Lankadominassi onkin mielenkiintoinen juttu ja antaa uutta ulottuvuutta tähän kirjoneulontaan. 

 Loppuviikosta laitan Minnin synttärisukat puikolle ja ja pääsen jatkamaan lankadominanssi harjoituksia . Ja joku ei tiedä mitä lankadominanssi on niin mm. täällä kerrotaan siitä aika hyvin.

Huomenna julkaisen sitten Lankapaaston ensimmäisen hyväntekeväisyys kohteen. 


Olin luvannut sen jo tällepäivälle, mutta vielä pitää tehdä valmisteluja sen suhteen. Kuvasta voi joku arvatakkin mitä tuleman pitää.

Hyvää alkanutta viikkoa!

t. Seijasisko7 kommenttia:

 1. Onpa kivat lapaset. Lapasia tulee tehtyä ihan liian vähän.

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla kuvassa vasemmalla olevan lapasen pandalla vähän isompi nenä :) Virhettä ei olisi kyllä huomannut, ellet olisi maininnut asiasta. Kivat lapaset!

  VastaaPoista
 3. Veikeät lapaset. Ei ne kädet oo koskaan niin pitkään sirosti vierekkän, että kukaan näkis mitään virhettä.

  VastaaPoista
 4. Nuo Ninan ohjeet on ihania. Minäkin vasta joulusukkia tehdessä törmäsin lankadominanssiin. Pitäisi varmaan joskus kokeilla langanohjainta. Virhettä piti ihan etsiä, joten tuskinpa sitä huomaa. Minä kyllä tulkitsin tuon suuksi vaikka kait se sitten nenä on.

  VastaaPoista
 5. Onpas kivat lapaset! Enkä kyllä olis virhettä huomannut, mutta kun mainitsit, niin hakemalla löysin. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan suloiset lapaset ja virhe ei haittaa yhtään :).

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)