Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

maanantai 28. elokuuta 2017

Kymmenen vuotta bloggausta ja arvonta

Kymmenen vuotta sitten elokuussa 2007 aloitin
 bloggailun. Blogini uuden ulkoasun teinkin tämän juhlavuoden  kunniaksi. :)  Ensimmäinen blogini oli  vuodatuksessa ja nimeltään "Seijasiskon neuleblogi" Kirjoittelin sitä blogia aina vuoden  2012 tammikuuhun saakka.

Nämä  Kerttusukat esittelin Seijasisko neuleblogissa syyskuussa 2007. Sukat olivat elämäni kolmannet neulomani sukat. :) Sukat sai äitini ja ne ovat äitini sukkalaatikossa yhä tallessa lähes puhki kuluneena. :)
Vuodatuksen jatkuvien teknisten ongelmien vuoksi  vaihdoin blogini  bloggerin puolelle tammikuussa 2012. Blogini nimeksi tuli Seijasiskon käsityöblogi.  Syksyllä 2013 lopetin bloggailun kokonaan puoleksi vuodeksi kunnes sitten keväällä 2014 perustin tämä Punaisen Langan.  

Punaisen Langan aika on ollut minun parasta bloggausaikaa. Kirjoittaminen ja kuvien käsittely on mukavaa ja käy jo rutiinilla. Väkeäkin täällä vierailee ihan riittävästi.

Totta tosin on, että kävijämäärät ovat  viimevuosina vähentyneet. Facebookin blogit  ja käsityöryhmät tuntuvat vetävän lukijoita ja uutta on myös videobloggailu. 
Kumpikaan edellämainittu ei  innosta minua erityisemmin ja luulenpa , että Punainen Lanka säilyy vielä pitkään mahdollisesti seuraavat 10 vuotta. :)  

Blogin vältyksellä olen myös ollut mukana monessa hyväntekeväisyystempauksessa niin puuhanaisena kuin osallistujanakin. Ne ovat olleet tosi antoisia ja mielekkäitä juttuja. 



Kuvassa yksi mieleenpainuvin tapahtuma keväältä 2010, jolloin keräsimme Lankapirtti-blogin Matleenan kanssa blogiemme välityksellä sytomyssyjä OYS:iin ja meitä kuvattiin Suomi Express ohjelmaan. Meidän keräys innostikin naisia perustamaan joka puolelle Suomea uusia keräyksiä. Sytomyssyjä on tuon kevään jälkeen kerätty myös jatkuvana keräyksenä Oulussa Matleenan johdolla.

Teen blogia myös itselleni sillä onhan tämä samalla käsityöpäiväkirja ja pikkuisen myös muunkin elämäni päiväkirja. Uutta blogia tuskin enää perustan. Tämä "Punainen Lanka" on niin minun juttu. :)

Lopuksi haluan kiittää blogissani kävijöitä blogiarvonnalla.
Palkintona on mitäpä muuta kuin punaista ja pehmoista  lankaa. :) Suoritan arvonnan kaikkien tähän postaukseen 9.9 mennessä kommentoineiden  kesken.  

 Laittakaa kommentteihin nimi tai nimimerkki. Jos kommenteissanne ei ole minkäänlaista yhteystietoa niin muistakaa käydä katsomassa oletteko voittaneet. Voittajan julkistan 10.9. Jos joku ei lunasta voittoaan niin uutta arvontaa en suorita. 

Toivotan kaikille mukavia syyspäiviä täältä minun pikku paratiisistäni!
Terveisin Seijasisko

59 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon pitkästä blogi-urasta. Monta vuotta ollaan mekin jo toisemme tunteneet. Pidä vaan blogisi tämän tyylisenä jatkossakin, tämmöistä on mukavinta seurata. Arvontaa tietenkin haluan mukaan ja Kanelille terveisiä meidän rouvilta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoja tuttuja tosiaan ollaan ja sinun blogissa on ollut aina ilo vierailla.

      Poista
  2. Paljon onnea merkittävästä saavutuksesta ja onnea myös tulevalle kymmenvuotis-kaudelle! Kyllä meitä vieraampiakin seuraajia blogillasi on, ja jatkossakin aion siellä viikottain vierailla ja selailla olisiko jotain uutta. terv. Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla että tykkäät täällä vierailla. :)

      Poista
  3. Onnea 10-vuotiaalle blogille ja monelle edessä oleville vuosille!
    Itse olen kanssa tykännyt seurata mitä kaikkea olet tehnyt ja osallistunut myös kahteen lankapaastoonkin. Tällä hetkellä olen jatkanut lankapaastoa ominpäin.
    Arvontaan osallistuisin samalla.
    Oikein hyvää syksyn alkua ja innostusta uusille käsitöille.
    Terv. NinaR

    VastaaPoista
  4. Onnittelut kymmenvuotiselle blogitaipaleelle! 😊

    VastaaPoista
  5. Onnittelut 10- vuotiaalle. Hyviä myssyohjeita olen täältä saanut. Hyvää ja aurinkoista syksyä ja Kanelille rapsutuksia. Mukana arvonnassa🖒

    VastaaPoista
  6. Onnea onnea :) Jatka vain bloggaamista. Tykkään lukea käsityöblogeja. Se videobloggaus ja podcast-jutut ei kiinnosta, ainakaan tällä hetkellä. Itse käytän paljon Instagramia.

    VastaaPoista
  7. Onnittelut 10 vuotisesta blogitaipaleesta. Seijasisko blogia jo aikanaan luin, mutta en nyt varmuudella muista olisiko se ollut jo tuo ensimmäinen. Pitkään kuitenkin, sillä muistan jo alkuperäisen sytomyssykampanjaan tekstit.
    Itse katselen muutamaa neuleblogia ja olen mukana joissakin Facebookin käsityöryhmiäkin, blogien lukemista en kuitenkaan ole unohtanut vaan edelleen luen säännöllisesti sekä vanhoja että aktiivisesti nostan myös uusia tuttavuuksia seurantaan vanhojen hiljentyessä.

    VastaaPoista
  8. Muistan blogisi jo pidemmältä ajalta. Kiva kun järkkäsitte Sytojuttuja, minusta on upeaa, että ihmiset jaksavat välittää. Itse saan hyvin vähän valmista aikaan, joten osallistun muilla tavoin hyväntekeväisyysjuttuihin. Onnea merkkipäivän johdosta :).

    VastaaPoista
  9. Olen myös viikottainen vierailija blogissasi vaikka nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. Lämpöiset onnittelut, että olet jaksanut näin pitkään kirjoitella blogiisi! On ollut ihana lukea kaikesta missä olet mukana! Terveisin Tuija Iisalmesta

    VastaaPoista
  10. Onnittelut!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Onnea 10-vuotiaalle blogille, on kiva seurata vanhan opiskelukaupungin kuulumisia.

    VastaaPoista
  12. Onnea täyskympille! Perässä tullaan 😊

    VastaaPoista
  13. Onnittelut 10-vuotisesta urastasi! :) Olen liki koko ajan seurannut blogejasi ja monessa jutussa ollaan oltu muutenkin yhdessä. Oma blogini täyttää tammikuussa myös 10 v, joten aika samanikäisiä bloggaajia ollaan.

    VastaaPoista
  14. Paljon onnea kymmenvuotiaalle blogille!

    Melkein puolet tuosta ajasta olen blogiasi lukenut, vaikka harvoin kommentoin. Itse luen mielelläni juuri näitä perinteisiä blogeja; en kaipaa videoita enkä facebook-ryhmiä.

    Terveisin Leena Salosta

    VastaaPoista
  15. Kiitos paljon tähänastisista onnitteluista ja kommenteista. Kiva kun joukossa on niitäkin, jotka eivät muuten viitsi kommentoida. On kai se arvonta sellaienn porkkana. Tosin suurin osa ei bloggerin tilastonkaan mukaan kommentoi. Tämän tekstinkin on tähän mennessä jo n. 153 henkilöä katsellut ja 15 heistä on kommentoinut. Omia kommentteja
    en tietenkään laskenut mukaan

    VastaaPoista
  16. Onnittelut 10-synttäreiden johdosta. Elämänmakuinen blogi jota on tullut seurattua säännöllisesti sieltä ihan alkutaipaleelta asti.

    VastaaPoista
  17. Paljon, paljon onnea! Jo pitkä blogitaival taputeltuna! Onpa kaunista tuo punainen lanka, tulee ihan joulufiilis..
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Onneksi olkoon täydestä kympistä! Mukava kuulla, että aikomus on pitääkin tämä tämmöisenä. Minä kun oon semmoinen "Onko kaiken aina pakko muuttuaaaaaaaa" -Aino Inkeri :) T:Hanna, vastarannan.virkkaaja@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Paljon onnea 10-vuotiaalle ! Minäkin luin jo aikaisempaa blogiasi ja nyt seuraan tätä uuttakin säännöllisesti. Kommentin käynnistäni jätän aina silloin tällöin :)

    VastaaPoista
  20. Onnittelut esiteini- ikäiselle blogille ja sen ihanalle emännälle!
    Blogisi on oikein kuuluisa. Koukuttajan kootut- neulepodcastillä on menossa sytoKAL. Koukuttaja linkkasi sinun blogiisi, että täältä voi käydä katsommassa lisää infoa sytomyssyistä ja keräyspaikat.

    VastaaPoista
  21. Onhan se arvonta kai porkkana kommentointiin. Itse pidin aikoinani muutaman arvonnan ja lukijoita tuli blogiini puolet lisää mutta monikaan ei sen jälkeen tullut takaisin. Lukulistallani olet ollut pitkään, koska nytkin huomasin arvonnan. Monesti sitä ottaa vinkkiä käsitöistä ja kommentointi jää kiireessä. Saman olen itse huomannut, että kävijöitä on mutta kommentoijia vähän. Oma blogi on kylläkin niin hidas päivittymään mutta pidän sen kuitenkin pystyssä.
    Onnittelut pitkästä blogitaipaleesta ja tulen mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  22. Niin kauniin punainen�� ehdottomasti mukana arvonnassa. Aurinkoista syksyä kaikille!

    VastaaPoista
  23. Onnea 10-vuotiaalle blogillesi! On ollut tosi mukava lukea sitä ja itse asiassa minun kässäblogien seuraaminen alkoi aikoinaan sinun ekasta blogistasi. Pidä blogisi tällaisena, se on ihan paras! Terkuin Mari Varpaisjärveltä.

    VastaaPoista
  24. 10 vuotta on hieno saavutus. Vielä mukavampaa, että jatkat. Jotenkin blogit on kiehtovampia kuin jotkut faceryhmät tai muut. Onnea siis jatkollekin.

    VastaaPoista
  25. Paljon Onnea ihanalle blogillesi, joka saa minut aina inspiroitumaan käsitöihin. Mukavaa syksyä!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  26. Oikein paljon onnea ja kiitos mukavasta blogistasi, jota seuraan säännöllisesti. Itse en ole facessa, joten ihanaa, että jatkat blogeilua. Aurinkoista syksyä sinulle ja Kanelille toivoo Marttahelena

    VastaaPoista
  27. Onnea, onnea! Todella pitkään oletkin bloggaillut. Minunkaan juttuni ei ole facebook tai videot, vaan perusblogit mukavine kirjoituksineen. Sinun blogistani olen saanut paljon inspiraatiota. Kiitos! Mukaan arvontaan mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Paljon onnea! 10 vuotta on todella pitkä aika. Löysin aikoinani blogisi pariin etsiessäni kissanlelun ohjetta :)

    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Hei Seijasisko.Lämpimät 10v Synttärionnittelut.Olet ehtinyt olla monessa mukana.Emännöimäsi lankapaastot ovat olleet mukavia,kiitos niistä.Hyviä ideoita olen saanut kauttasi monia toteuttaa.Kissapeitto on tosi hieno ja Kanelikin sai omansa,söpöä.Punainen lanka sopisi hyvin,joulun alla,hyväntekeväisyys neuleeksi....joten arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
  30. Onnittelut 10-vuotiaalle!

    Mukana arvonnassa.
    sanna.pietinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  31. Onnea, todella kunnioitettavn pitkä blogitaival sinulla takana, arvostan! Mukana arvonnassa. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Onnittelut kymppivuotiaalle blogillesi!
    Olen seurannut sitä jo vuosia.

    VastaaPoista
  33. Hyviä neulevinkkejä olen blogistasi löytänyt, kiitos niistä. Kauniin punaista lankaa. Paljon onnea,jatka samaan malliin.
    Terveisin yhden mamma Turun seudulta.

    VastaaPoista
  34. Tässä niin kiireitä muka minullakin eläkeläisellä etten ole ehtinyt kaikille erikseen kommentoida. Kiitos paljon onnitteluista ja se aina erityisen kivaa kuulla, että jotkut saavat täältä ideoita ja inspiraatiota käsitöhinsä. Kivat käsityöt ja selkeät ohjeet ovatkin blogini "punainen lanka". :)

    VastaaPoista
  35. Onnea, tykkään blogistasi ja olen seurannut sitä lähes alusta saakka. Terveisin Sanmaru

    VastaaPoista
  36. Onnea onnea vaan punainen tupa ja perunamaa! Sinulla on ihana blogi, jota olen seurannut melkein alusta asti. En ole montaa kertaa kommentoinut mutta seuraan säännöllisesti. En ole facessa joten näitä on mukava seurailla jo ohjeet ovat selkeät!
    Terveisin Sini

    VastaaPoista
  37. Onnea! Sinulla on oikein ihana blogi :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Onnittelut kymmenvuotiaalle :)
    Blogiasi on ollut mukava seurata :)

    VastaaPoista
  39. Onnea paljon.ja kiva blogi sinulla. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Onnea tina-bloggausvuodesta! Kävin TAYS viemässä lankakaupan keräämät kaksi kassia sytomyssyjä ja kaupaan jäi vielä runsaasti. Eli sytomyssykampanjat tuottavat hyvin kaunista lämmikettä. Myös raikas huivi, kämmekkäitä ja sukkia oli lahjoitettu. Nämä keräykset laajenevat kuin renkaat veden pinnalla tuoden iloa antajalle ja saajalle. Tämä halusin kertoa täsät arvokkaasta asiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ..tiedänkin monessa paikassa eri puolella Suomea keräätään ainakin osan vuotta myssyjä ja muutakin lämmikettä syöpäpotilaille. Tampere tais olla silloin keväällä 2010 se paikkakunta joka keräs eniten Suomessa myssyjä... siihen vaikutti mm. se, että Aamulehti lähti mainostamaan kampanjaa ja lehden toimitus oli yksi keräyspaikkakin,

      Poista
  41. Paljon onnea kymppivuotiaalle blogille! Melkein samanikäisiä blogimme ovat. =)

    VastaaPoista
  42. Paljon onnea! :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Onnea pitkästä blogiurasta! :)
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Paljon Onnea kymmenen vuoden taipaleestasi! Samalla terveiset Lahdesta!
    seipii@pp.inet.fi Seijan Neulenurkka

    VastaaPoista
  45. Mukava postaus juhlistaa vähän ja katsoa ajassa taaksepäin. Olen tainnut tehdä ensivierailun blogiisi 2009 tai 2010. :) Mukana arvonnassa tietysti. T. Enni Oulusta

    VastaaPoista
  46. Onnea blogillesi. Olen vieraillut myös edellisissä blogeissasi ja tykännyt niistä kaikista.

    VastaaPoista
  47. Onnea 10-vuotiaalle! Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti, oletkin yksi harvoista joita seuraan vielä. Kuten sanoit facebookin käsityöryhmät ovat vieneet minutkin mukanaan.

    tiinaliisa

    VastaaPoista
  48. En ole blogien lukija. Etsin itselleni hyvää ohjetta ohuella langalla kudottuihin villahousuihin, yli polven sukkiin vannoutuneena hameiden käyttäjänä : )) . Tietysti arvontaan on ihana osallistua kun on PUNAISIA lankoja. Mun värini, sekä tietysti upea oranssi. Onnea pitkälle blogitaipaleelle. En ymmärrä profiilin valinnoistakaan yhtään mitään, siis suoraan nimellä, terveisin Tuula Jaatinen

    VastaaPoista
  49. Paljon onnea vaan,
    paljon onnea vaan,
    paljon onnea Punainen Lanka,
    paljon onnea vaan!!!

    Minä löysin tämän blogin fb:n käsityöryhmästä!

    VastaaPoista
  50. Suuret onnitteluni blogillesi. ��
    Vierailen täällä usein ihaillen töitäsi. Olet ahkera neuloja. Seurasin matkailublogiasikin.
    Mukavaa syksyä sinulle. Voi hyvin!
    Ritva

    VastaaPoista
  51. Paljon onnea :)
    Mukana arvonnassa :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Onnittelut :) Mukaan ihanaan arvontaan.
    Hilda Hissu
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  53. Paljon onnea ihanalle blogillesi :).

    VastaaPoista
  54. Olen blogisi vakilukija ja tykkään blogistasi. Mukana arvonnassa. t. Seija Kaarinasta

    VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)