Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

lauantai 20. tammikuuta 2018

Vierailu Kempeleen asukastuvalle ja hyväntekeväisyysasiaa

Editoitu 21.1. klo 22.30
Eilen vierailin Kempeleen asukastuvalla missä kokoontuu joka toinen perjantai  kello 10-12  käsityökerho. Matkaa on minun luota tunnin paikallisbussimatkan verran. Hyvin kului aika bussissa myssyä virkatessa. :)

Paikalla oli toistakymmentä naista.Tilat ovat valoisat ja mukavat ja tarjolla joka kerta tuoretta pullaa.:)  Lankapirtin  Matleena(hymyilee kuvassa kameralle)   toimii siellä ohjaajana tai "opena" kuten häntä tituleerattiin :) Kerholaiset tekevät paljon hyväntekeväisyysjuttuja - sytomyssyjä tietenkin mutta monessa muussakin ovat olleet mukana.

Vein samalla Matleenalle tämän vuoden puolella tekemäni  sytomyssyt. Kolme Kierrejoustinpipoa , yhden Minttumyssyn ja pari virkattua perusmyssyä . 
Niin kiva kokemus oli, että taidan vierailla siellä vielä toistamiseen tänä keväänä

 Sitten  vielä vähän ennakkotietoa tulevasta hyvätekeväisyys kohteesta. Olen nimittäin ollut yhteydessä Oulun Ensi-ja Turvakodin toiminnanjohtaja Timo Peltovuoreen ja sain häneltä luvan seuraavaan hyväntekeväisyyskeräykseen.

Tulevana Ystävänpäivänä alkaa  blogissani   "Turvaleluja  Oulun Ensi-ja Turvakodille"-keräys. Keräys kestää Huhtikuun loppuun asti. Turvaleluja tehdään kaikenikäiselle lapsille .  Lelut voi lähettää minulle tai myös tuoda kotiovelleni.

Jos  joku haluaa ottaa varaslähdon niin..

Apupupun ohje löytyy tasona täältä ja pyörönä täältä 
 Apukissan ohje löytyy täältä .


Neulottu Nalle: https://www.novitaknits.com/fi/fi/neuleohjeet/neulottu-nalle-novita-isoveli-tai-novita-7-veljesta

Virkattu Nalle:
https://www.novitaknits.com/fi/fi/neuleohjeet/virkattu-nalle-novita-nalle


PupuLoikkanen: 
https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/tee-itse/virkkaus/virkkaa-puuvillalangasta-loikkasen-soma-pupuperhe  

Uniriepuja:

http://marineuloo.blogspot.fi/2015/01/virkattu-unipupu-vauvalle-ohje.html

http://janitankatosista.blogspot.fi/2015/06/vauvan-uniriepu-ohje.html

Lelu voi olla jokin muukin tarkoitukseen sopiva malli kuin luettelemani. Ohjeita voi itsekin etsiä lisää netistä. Tarkemmat ohjeet saatte sitten ystävänpäivänä. 


Yksi kevään lähestymisen  merkki ovat lähikaupan tulppaanit ja pitää niitä ihania aina välillä kimppu ostaa.  Allaoleva kuva on tosin tammikuulta kahden vuoden takaa. Kuvassa myös kuva  lapsistani kuusi ja viisi vuotiaina.  Esikoistytär täytti torstaina 30 ja poika on nyt 28 vuotta.  Niin se aika kuluu.. tärkeitä ja rakkaita ovat ja ihania aina. 

Hyvää Viikonloppua!

t.  Seijasisko

6 kommenttia:

 1. On meillä tosi kiva käsityöryhmä ja mukava kerhopaikka, siellä kyllä viihtyy hyvin. :) Jotenkin muuten alkoivat nuo apupuput ja unirätit houkuttelemaan, mutta taidan pinnistellä kuitenkin sytomyssyjen parissa vielä jonkin aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jos asuisin lähempänä niin minustakin tulisi vakikävijä. :) Kiva jos haluat osallistua.. ja hyvin ehtii kyllä tekemään kun itse kampanja-aikakin on 2,5 kuukautta.:) Halusin jo siksikin etukäteen ilmoitella niin ne jotka haluavat osallistua voivat totutella ajatukseen.

   Poista
 2. Kivoja tuollaiset käsityöryhmät! Nuo myssyt on kyllä kauniita ja unikaverit suloisia..On kyllä upeaa että on tuollaisia hyväntahtoisia ja osaavia ihmisiä! Kuinka paljon iloa tulevatkaan tuottamaan tuollaiset hyväntahdon eleet♥ Mukavaa sunnuntaita sinne♥

  VastaaPoista
 3. Taas keksit todella kivan hyväntekeväisyyskohteen. Yritän kyllä osallistua, kunhan kunto ensin kohenee. Myöhästyneet onnittelut tyttärelle :)

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)