Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Arvonta :)

Nyt heräsi niin kova uteliaisuus siihen, ketkä ovat  blogini löytäneet ja päätinkin kysellä sitä Teiltä  ja  pitää samalla arpajaiset. :)

 Palkinnoksi saa voittaja valita joko


  Gjestalin Janne tai Maija lankaa valitsemillaan väreillä  kolme kerää eli yhteensä 150 grammaa.
 
TAI

 
Jannesta tai Maijasta kutomani raitasukat itse valitsemillaan väreillä. Sukkien teossa  käytän raitageneraatoria.:)

 
Palkinnoksi valitsin Janne ja Maija langan, koska se on minusta hyvää  lankaa perussukkiin. Muuten langat ovat samanlaisia  mutta Janne on vähän paksumpaa  kuin Maija.  Värivalikoima on  kiva,  laaja ja myös pysyvä eli jos jokin uusi väri tule myyntiin niin se jää pysyvästi valikoimiin. 
  Lisäksi sujautan pakettiin vielä jonkin pienen kivan yllätyksen. :)
 
Jokainen tähän postaukseen   kommentoinut  on mukana arvonnassa. Lisäksi kahdella arvalla ovat mukana kaikki ne , jotka linkittävät   blogiinsa tai kotisivuilleen tämän arvontasivun. Kerro kommentissasi monellako arvalla olet mukana?

Kommentissasi  olisi kiva kuulla ainakin se,  että miten löysit uuteen blogiini ja aiotko jatkossa käydä  säännöllisesti lukemassa blogiani?
 
 Pelkällä  nimimerkilläkin voi  osallistua.  Se kuitenkin  edellyttää  sitä, että  muistaa parin viikon päästä käydä tarkistamassa blogistani onko voittanut ja voiton osuessa kohdalle, ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla. Jos voittajaa ei  tavoiteta  viikon sisällä arvonnasta niin suoritan uuden arvonnan.

 Aikaa on vastata  14.4.2014 kello 14.00 mennessä, jolloin blogini täyttää tasan kuukauden. :)  Arvonnan suoritan  jo samana päivä. Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille. :)

t. Seijasisko

 

92 kommenttia:

 1. Minä taisinkin jo mainita, että edellinen blogisi oli Feedlyssä seurannassa, joten kun sinne laitoit linkin tänne, seurasin sitä. Laitoin tietysti tämän uudenkin blogin Feedly-seurantaan, eli jokainen postaus tulee ainakin sen kautta selattua. Mulle tulet aina olemaan Matleenan ohella The Sytomyssyemo :D.

  VastaaPoista
 2. Seurasin aikaisempaa blogiasi säännöllisesti. Siellä oli paljon hyviä ohjeita. Tämäkin blogiosoite on tallennettu niin, että uusi postaus näkyy heti avattuani bloggerin. Jos voitan, toivon valitsemasi raitasukat kokoa 39.

  Aurinkoisia kevätpäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kuulla että ole löytänyt tännekin.:)

   Poista
 3. Hephep mukana arvonnassa. Seurasin jo edellistä blogiasi ja pidin sitä mukavana ja inspiroivana. Jatkahan täällä yhtä hyvää työtä

  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. <3.. jatketaan ja uudella innolla. :) Oma tavoite on jatkossakin nimenomaan se, että blogini innostaisi ja täällä olisi mukava vierailla.

   Poista
 4. Samat sanat, seurasin edellistä blogiasi ja tulin tätä katsomaan kun olit kommentoinut omaa blogiani.Poikkean jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne uuteen blogini - on mukavaa saada vanhat blogitutut tämänkin blogin lukijoiksi. :)

   Poista
 5. Heti kun ilmoitit siirtyväsi tänne, niin tottakai tämänkin blogi on blogilistalla ja päivitykset näkyvät. Luen aina, mutta viime aikoina työ on tahtonut viedä kaikki mehut. Eläke häämöttää vuoden lopulla.
  Yhdellä arvalla mukana.
  Voittoa mietin, mutta kukaan ei tee mulle sukkia. Se olisi nii-iin ylellistä, että sukat itselleni. Siis jos nyt satun voittamaan.

  kiva taas lukea blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Laitoin minäkin blogisi lukijalistalle. Hyvää kevättä ja tsemppiä kiireiseen työhön

   Poista
 6. Löysin tänne blogiisi Lankapirtin kautta. Aina, kun näen päivityksen, käyn lukemassa. Yhdellä arvalla mukana :).
  Terv. RitvaL.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, että tykkäät blogissani piiipahdella.:) Hyvää kevättä!

   Poista
  2. Löysin blogisi joltain blogilistalta, nyt se on muistissa ja seurailen viikottain. Aiempaan blogiisi en ole mielestäni törmännyt. Yksi arpa minulle, olisipa kerrankin onnea!
   Tiina T.

   Poista
 7. Minulle ihan vieraita lankoja, kun täällä on vaan Novitaa myynnissä.
  Mukavaa alkavaa huhtikuuta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Novitan langathan ovat minusta ihan ok lankoja. Itsekin käytän ajoittain Nallea ja 7 veljestä mm. sukkiin ja lapasiin ja onhan Novitan valikoimissa paljon puuvilla ja hyvää akryylilankaakin. . Valitsin nämä langat palkinnoksi ennenmuuta sen takia ,että niissä on hyvät värivalikoimat että voittaja löytää mieluiset värit raitasukkiin. . Tätä lankaa on myynnissä Lankamaailmoissa, TaitoShopeissa ja käsitykseni mukaan kaikissa TeeTeen-myymlöissä ympäri Suomen ja myös monissa verkkokaupoissa.

   Poista
 8. Ihana kun vinkkasit blogistani, kaikkea upeaa olet tehnyt,myssyjä, sukkia ym. Ihan varmasti tulen uudelleen, sillä tämä menee heti blogilistalleni.
  Yhdellä arvalla mukana, kun tuo linkitys ei aina onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun löysit blogiini. Laitoin minäkin sinun kivan blogisi seurantaan.:)

   Poista
 9. En ollut vielä poistanut vanhaa blogiasi katseltavien listoilta, joten sieltä löytyi uusi blogiosoitteesi. Tarkistan lähes joka päivä onko Sinulle tullut uusia päivityksiä. Laitan myöskin omaan blogiini linkin Sinun uuteen blogiisi. Joten kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seipii. Taidetaan olla Kaimoja. Vierailin blogissasi ja bongasin mm. kivoja tossuja ja myssyjä. :)

   Poista
 10. Fb:n neulontaholisti-ryhmästä bongasin blogisi/ilmoituksesi. Minulle uusi tuttavuus, mutta kiva päästä seuraamaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 11. Yhdellä mukana. Törmäsin tänne sattumalta etsiessäni käsityöblogeja. Liityin lukijaksi, joten varmasti tulen poikkeamaan täällä jatkossakin inspiraatiota haeskellessani :)
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 12. FBstä löysin ilmoituksen uudesta blogista. Vanhaakin olen satunnaisesti seuraillut :) Mukana yhdellä arvalla ja valitsen sukat jos voitan.
  keljunposti@gmail.com

  VastaaPoista
 13. FB:stä taisin ensin huomata ja sitten sainkin jo sinulta viestiä :) Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 14. Luin aikaisempaa blogiasi ja aion lukea tätä uuttakin, jonne taisin löytää Lankapirtin kautta.
  Yhdellä arvalla tavoittelen Maija-lankoja :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikille tähänastisista kommenteista. FB näyttää oleva hyvä markkinointipaikka- useampi on tullut FBn "Neulontaholistiryhmässä" julkaisemani mainoksen kautta. Kiva juttu , sillä aina on mukavaa saada uusia ja myös entisiä lukijoita tänne.

  VastaaPoista
 16. Seurasin aikasempaa blogia ja tietysti tulin katsomaan tämän uudenkin sitten. Yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 17. FB:sta neulontaholistien ryhmästä nyt eksyin tänne tällä kertaa. Yhdellä arvalla mukana ja seurantaan pistin eli aion seurata jatkossakin blogiasi.

  VastaaPoista
 18. Olin jo entisen blogisi lukija. Sitä kautta sitten tuli viesti perille. Olen katsellut useasti myssyohjeitasi.
  Yhdellä mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 19. Moi, löysin kotisivullesi kun olen aikaisemmin lukenut sinun käsityöbloggia ja matkakertomuksia. Sinun bloggisi oli minun "bokmärken":issä ja ajattelin vain katsoa oletko kirjoittanut mitään. Olen aikaisemmin ollut kova käsitöiden harrastaja mutta nyt ovat olkapäät siinä kunnossa etten pysty paljon kutomaan. Asun täällä Ruotsissa ja on kiva lukea myös suomalaisia blogeja. Itselläni ei ole kotisivua. Terveiset Kalmarista!

  VastaaPoista
 20. Minä olen lukenut blogejasi jo niin monta vuotta, etten enää kyllä muista mistä alunperin sinut löysin. Olin näköjään unohtanut laittaa tämän uusimman sivupalkkiini, mutta nyt sekin asia on korjattu :) Laitan myös arvontalinkin, joten kahdella mukana =)

  VastaaPoista
 21. Mie löysin tänne, koska seurasin siun vanhaa blogia ja Feedly kertoi, että ole päivittnyt sitä pitkästä aikaa. Sieltä löytyi linkki Punaiseen lankaan. Ja juu, aijon käydä täällä lukemassa siun käsityökuulumisia.

  VastaaPoista
 22. Luin sinun aikaisempaa blogiasi ja tähän blogiisi osasin 'pikkulintujen' avulla:).
  Jos arpaonni suosii, niin sukat.

  VastaaPoista
 23. Minä nyt ramppaan täällä vähän välia. Olen lukijasi ja piipahtanut täällä ahkerasti, Sukat ottaisin mielelläni

  VastaaPoista
 24. Fb:n neulontaholisteista huomasin tämän uuden blogisi, sitä ennen käynyt katselemassa vanhaa säännöllisen epäsäännöllisesti :) Yhdellä arvalla siis mukana, ja ilolla tulen tätä blogia lukemaan :) kirsin.omaposti@gmail.com ja onnen suosiessa ottaisin neulontahulluna sitä lankaa!

  VastaaPoista
 25. edellisen blogin kautta eksyin. Sukat ois mieluiset mullekin.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 26. Kiva kun taas olet alkanut kirjoittamaan...Ihan sattumalta löysin blokisi mutta kiva sitä seurata..terveisin täältä etelä suomesta!! Seija Kaarinasta

  VastaaPoista
 27. Taisin jo aikaisemminkin kertoa sinulle, että avasin säännöllisesti entisen blogisi ja sitten eräänä päivänä huomasin, että olit aloittanut uudelleen. Olin tosi iloinen ja aion seurata jatkossa punalankaa yhtä uskollisesti kuin entistäkin blogiasi. Terveiset Savosta! Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistan Mari viestisi. :) Olen tässä miettinyt, että vaihtaisikon blogini nimen Punalangaksi. Se paljon tuntusi luontevammallta nimeltä.

   Poista
 28. aikasemmasta blogista tuttu, mutta tänne eksyin kaverin kautta.

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla :).
  Sain sinulta vinkkiä, että uusi blogi on avattu.

  VastaaPoista
 30. Hei! Aiemminkin kävin blogissasi ja välillä käyn katsomassa ed.linkin kautta. Mukavaa että olet kuvioissa taas!!

  VastaaPoista
 31. Hei, aiempi blogisi oli minulla Feedlyssä seurannassa ja sitä kautta sitten löysin tänne uuteenkin. Tosi kiva, että saan lukea taas kuulumisiasi.

  VastaaPoista
 32. Hei! Luin vanhaa blogiasi kun se oli vielä suosikeissa.Sitä kautta löysin tänne. Mukavaa kun innostuit uudelleen. Mukana yhdellä arvalla. tv. Inni 60

  VastaaPoista
 33. Hei, minä myös luin jo vanhaa blogiasi. Tämän uudenkin olen jo lisännyt lukulistalleni. Kiva että olet jälleen täällä! :-)
  Mukana kahdella arvalla. :-)

  VastaaPoista
 34. Suden Silmukoiden - sivulta löysin ilmoituksen arvonnastasi. Sieltä tänne lentelin ja taidan jäädäkin :). Laitanpa mainoksen arpajaisistasi blogiini sekä liitän sinut seurattavien blogilistaani.

  Kahdella arvalla siis mukaan :)

  VastaaPoista
 35. Hei! Minulla on ollut vanha blogisi seurannassa blogilistan kautta ja tottakai lisäsin tämän uudenkin blogin seurattavien joukkoon. Sitä en pysty muista koska ja mistä syystä olen liittänyt blogisi seurattavien joukkoon, mutta oma arvaukseni on sytomyssyt. Tempaus jota olen seurannut aivan kalkkiviivoilta alkaen. Onnittelut kuluneesta kuukaudesta jo näin etukäteen. Paljon oletkin ehtinyt jo esitellä valmistuneita töitä ja hyödyllisiä vinkkejä.
  Yhdellä arvalla osallistun, koska minulla ei ole omaa blogia tai kotisivua jossa voisin linkittää arvontasivun.

  VastaaPoista
 36. ihania myssyjä olet tehnyt,etsin juuri vinkkejä virkkaukseen.toki olen arvonnassa mukana jos pääsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annikki toki olet mukana arvonnassa . Muista vain parin viikon päästä tarkistaa onko arpaonni suosinut.

   Poista
 37. Kiitos paljon taas uusista kommenteista. . Minulla taitaa itselläkin tulla aika monta uutta blogia luettavien listaan. :) Hyvää viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 38. Seurasin vanhaa blogiasi bloglovinin kautta ja siten löysin tänne uuteenkin. Tämän laitoin nyt bloggerin lukijalistalle. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 39. Moi! Löysin blogisi toisen blogin kautta. Kudotut tekeleesi ovat minun mieleeni. Kudon itse paljon, sukkia, lapasia, huiveja ym........ Tulen jatkossa seuraamaan mielenkiinnolla blogiasi. Yhdellä arvalla mukana. Jos voitan toivon keltaisen Maijan. Terv. Mona S.

  VastaaPoista
 40. Heippa vaan! Sattuikin hauskasti tämän uuden blogisi kanssa, olen seurannut vanhaa blogiasi jo useamman vuoden ja olin hyvin pahoillani kun päätit lopettaa. Kävin kuitenkin aina välillä kurkkaamassa josko olisit palannut takaisin, sitten oli pitkä väli edellisestä käynnistä ja ajattelin yhtenä päivänä parisen viikkoa sitten, että jokohan se Seijasisko on palannut takaisin blogimaailmaan. Ja mikä mukava yllätys minua odottikaan, olit tullut takaisin! Lämpimästi tervetuloa!!!!
  Yhdellä arvalla olen mukana ja jos onni potkaisee minua (taas) haluan Maija-lankaa yllätysvärissä tai parissa....

  Kevätterveisin tiinaliisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinaliisa , tervetuloa blogini lukijaksi taas.:)

   Poista
 41. Mukana arvonnassa.
  Jos voittaisin, niin olispa metkaa saada ihan jonkun muun tekemät sukat jalkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen.:) Olen itsekin ihan onnessaan, jos joku muu hoksaa tehdä minulle lahajksi sukat.:)

   Poista
 42. Seurasin jo vanhaa blogiasi ja nyt kun ilmoitit tästä uudesta olin iloisesti yllättynyt paluustasi.

  VastaaPoista
 43. Tänään löysin tänne, jonkun toisen blogin kautta.
  Liitin blogisi lukulistaani.
  Tuo oranssi Maija-lanka näyttää vallan ihanalta.
  Enkä ole koskaan siitä kutonut, aivan outo siis.
  Eli, yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 44. Blogilistalta etsin uusi käsityöblogeja seurattavaksi ja sieltä löysin tämän ^_^ Lukijaksi jään kyllä tasan varmasti, ihania käsitöitä sulla. Yksi arpa kiitos. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Suden blogin kautta tänne löysin ja kyllä vaan, ilahduin kovasti ja jään lukijaksi. Arvontaa osallistun yhdellä arvalla onneani koittamaan. Ja jos onni potkaisee, tuo keltainen Maija on ihan just mun lemppari väri!

  VastaaPoista
 46. Olen löytänyt tänne jo ajat sitten. Aina on löytynyt mukavia käsitöitä ja mallejakin niistä mm. eräs myssy. Voin sen vielä eritellä, jos tarve vaatii, mutta niin se vain on. Jos voitan, niin lankoja, sinä olet neulonut jo minulle sukat, että ne jalassa on hyvä olla. Terv. Kerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu!! Mukava kun mun sukat ovat olleet niin mieluiset ja myös blogistani on ollut Sinulle hyötyä ja iloa!

   Poista
 47. Hip hei!
  Mukana minäkin =)
  Olen seurannut vanhaa blogiasi ja nyt ilolla mukana uudessa !
  Kaksi arpaa kiitos! Sukat tulisi tarpeeseen, olen suurkuluttaja, mutten tekijä =D
  Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 48. Moikka!! Yhdellä arvalla mukana. Löysin tämän blogin suden silmukoiden kautta(linkitty arvontanappi) ja vanhasi blogisi seurasin satunaisesti. Mistä sait intoa aloittaa uudestaan?? Lankoja kelpaisivat ☺.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun lopetin bloginpidon niin se tuntui alkuun tosi helpottavalta. Blogipidosta oli tullut liian työlästä ja aikaavievää. Meni muutama kuukausi etten suuremmin kaivannut blogia. Suorastaan nautin vapaudesta.´:) Sitten pikkuhiljaa alkoi mieleeni hiipua ajatus käsityöblogista, jossa puhutaan vain käsitöistä. Minähän kirjoitin vanhaan blogiini aika paljon muustakin elämästä kuten perheestä ja matkoista. Nyt olen nyt tosi iloinen uudesta blogistani ja etekin sen linjauksesta. Tämä sopii minulle oikein hyvin.

   Poista
 49. Heippa Hei löysin arvontasi facen sivuilta,olen muutenkin seurannut blogiasi.Sinulta löytyy kaikkea kivaa.Lankana tumma lila.

  VastaaPoista
 50. Hurjan kiva löytää uusi blogisi, facen kautta löysin. Vanhaa seurasin kovasti, ja jäin kyllä kaipaamaan kun sen lopetit. Nyt yritin etsiä kohtaa josta voisin kirjautua lukijaksi, mutten onnistunut. Yritän paremmalla ajalla uudelleen.

  Koska olen laittanut itseni lankalaihikselle täksi vuodeksi, niin palkinnoksi haluaisin tekemäsi sukat. Värin sopii olla valitsemasi ylläri. Yhdellä arvalla, sillä voittoarvalla mieluusti, olen mukana. :)

  VastaaPoista
 51. Hei!
  Vanha blogisi oli suosikeissani. Nyt löysin tänne Suden blogin kautta.
  Yhdellä arvalla koetan onneani keltaisen langan suhteen.

  VastaaPoista
 52. Onnea uudelle blogillesi!
  Tänne tulin vanhan blogisi kautta, jonka lukijana olen.
  Jos onni potkii, niin lilaa Jannea toivoisin...

  VastaaPoista
 53. Olisinkohan fb:n kautta tänne tullut tai sitten kävit kommentoimassa minun blogissani. Kahdella arvalla Maijaa kun se on ohuempaa. Kai minä täällä säännöllisen epäsäännöllisesti käyn niinkuin kävin vanhassa blogissasikin.

  VastaaPoista
 54. Ehdin lukea vanhaa blogiasi noin 1,5 vuotta. Sen jälkeen, kun olit lopettanut, kävin aina silloin tällöin Seijasiskon käsityöblogin sivuilla. Huomasin siellä linkin sivulle, jossa oli kuvia käsitöistäsi ja sieltä kuvasivulta sitten yhtenä päivänä huomasin, että olet avanut uuden blogin.

  Luen mielelläni kirjoituksiasi ja ihailen kauniita käsitöitäsi. Olen mukana arvonnassa yhdellä arvalla ja jos onni potkaisee, valitsen tekemäsi sukat.

  Terveisin Leena Salosta

  VastaaPoista
 55. Seurasin aikaisempaa blogiasi säännöllisesti. Jonkun muun blogin kautta löysin tänne, ja varmasti seuraan tätä jatkossakin. Hienoa että jatkat bloggaamista.
  Yksi arpa ja keltainen Maija olisi valintani.
  t. lv

  VastaaPoista
 56. Löysin tänne suden blogin kautta ja laitoin lukulistalle. Seurailen näitä käsityöblogeja, vaikka itse en paljoa esittele neuleitani, kun ne ovat niin yksinkertaisia. Oli minulla villasukka-arvonta joulun alla. Kudon pääasiassa tumppuja ja villareita mutta blogien kautta löytyy aina uusia ohjeita. Aikaisemmin kudoin vain perussukkia mutta nythän olen vallan innostunut kokeilemaan pitsisukka ym. malleja.
  Laitanpa arvonnastasi linkin blogiini ja Maija sukathan olisivat ihanat voittaa. Kaunista kevättä sinne länsirannikolle. Viime kesänä kävimme Kalajoen kautta Kokkolan Tankarissa. Oulun ohi on monesti hurauteltu, kun Lapin reissulta pudottaudumme tänne Savoon. T. Beate

  VastaaPoista
 57. Hei! Löysin uuteen blogiisi vanhan blogisi kautta, jonka säännöllinen lukija olin. Kiva kun palasit taas kirjoittelemaan! Mukavaa kevään jatkoa!
  Terv. Pirjo
  PS. Arvontaan osallistuisin sukkia toivoen yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 58. Piti oikein kelata, että olenko jo osallistunut viime käynnillä. :) Ei löytyny. Yhdellä arvalla siis mukaan.
  Tykkään violetista ja mustasta, missä tahansa muodossa.

  VastaaPoista
 59. Aikaisempaa blogiasi seurasin säännöllisesti. Aina silloin tällöin klikkasin blogiasi, että kuuluuko mitään uutta!!! Ja hyvä, nyt on taas tosi mukava seurata käsitöitäsi vaikka myönnän kyllä, että oli niitä matkajuttujakin tosi mielenkiintoista lukea. Kiitos paluustasi. Jos voitto osuu kohdalleni, niin sukat haluaisin. Terveisin helios

  VastaaPoista
 60. Löysin Harakan aarteet-blogin kautta,siellä oli arvonta ilmoitus:). blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta,luen varmasti jatkossakin blogiasi. Yhdellä mukana. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Löysin vahingossa,pidän käsitöistä,ja selailen blogeja. varmasti vierailen muulloinkin. Yhdellä mukana.Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 62. löysin tänne harakka blogin kautta! vaikuttaa kivalta blogilta,ja varmasti poikkean useamminkin!!!yksi arpa!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. ihan vahingossa löysin =) selailin käsityö blogeja ja huomasin tämän!!! ihanan idea rikas blogi!!!
  yksi arpa
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 64. Olen seurannut aikasempaa blogiasi, ja nyt tulin sitten tänne. Mukava blogi. Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa Maija lankaa. Terv. blogiton Marjatta.

  VastaaPoista
 65. Suden silmukat -blogin kautta tänne eksyin. Heti kärkeen ihmettelin kommentoijien määrää näin tuoreessa blogissa. Mutta nythän huomaankin, että sulla on vankka vanha lukijakunta:) Jään varmasti seuraamaan juttujasi. Arvontaan osallistun yhdellä arvalla, ja jos onnistaa, niin Maija-lankaa tahtoisin.
  T. Taina

  VastaaPoista
 66. Olen seurannut aiempaa blogiasi. Mutta vasta tänään löysin tänne Harakan aarteiden blogin kautta. Hienoa että aloitit uuden käsityö-blogin. Yhdellä mukana. Aurinkoista kevään jatkoa!
  reija.hannula@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Aiempaan blogiisi tutustuin seuratessani sytomyssykampanjaa, johon oli aikomus osallistua (valitettavasti jäi osallistumatta). Sitten ilokseni huomasin sinun aloittaneen uudelleen blogin pitämisen, joten taas sain ilokseni lukemista :) Kiitos sinulle hienoista blogeista!

  terv. Minna Hollolasta

  PS Vain yksi arpa.

  VastaaPoista
 68. Tuolta Suden blogista tulin tänne. Olenhan kyllä jo entistä blogiasikin joskus lukenut, mutta nyt tulin eka kertaa tähän uuteen blogiisi. Ja täältähän löytyy vaikka mitä kaunista. Ihastuin heti tuohon kettukarkkimyssyyn, sen aion ensi syksyksi toteuttaa lastenlapsille. Luulisin pienten tyttöjen tykkäävän tuosta. Ja arvontaan mukaan yhdellä arvalla. Jos vaikka tavoittelisin niitä valmiita sukkia.

  VastaaPoista
 69. olen seurannut käsitöitäsi .Haluan osallistua arvontaan terveisiä savon sydämmestä

  VastaaPoista
 70. Sattumalta osuin tänne blogiisi käsityöaiheisia juttuja etsiessäni. Yhdellä arvalla mukana, Kivanoloinen blogi, ja punainen lankakin on löytynyt :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Blogilistalta tupsahdin tänne käsityöohjeita hakemaan ja aion tulla uudestaankin.
  Yhdellä arvalla mukana.
  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Seurasin aiempaa blogiasi ja harmittelin sen loppumista. Silloin tällöin kävin vielä vanhoilla sivuillasi ja sieltä sitten löysin tämän uuden blogisi. Mukava, että jaat taas käsitöitäsi meidän lukijoiden kanssa.=) Kivat nuo tyynynpäälliset ja helpot ohjeet! Täytyypä laittaa muistiin ja jospa kesälomalla saisi virkatuksi meillekin samanlaiset.. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla ja sukat olisi mukava voittaa...

  VastaaPoista
 73. Olen seurannut aiempaa blogiasi ja sen puolestani löysin osallistuessani sytomyssyjen virkkaukseen :) Blogisi on mukavalla ja hyvällä tavalla tavallinen :)
  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 74. Hei, sulla on uusi blogikoti :)
  Olipa kiva löytää tänne. Ja toki arvontaankin lähden mukaan yhdellä arvalla. Ja jos se onni osuisi kohdalleni niin toivoisin kovasti niitä iloisen raidallisia sukkasia.
  Rairageneraattorista en ole aiemmin kuullutkaan.
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 75. Onnea siun uudelle blogillesi. Vanhaa seurasin hyvin ahkerasti, tämäkin näytää kivalta. Hyvää Pääsiäisen aikaa sinulle ja hyvää kevään jatkoa!
  Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. ritva.kimonen@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Arvontaan osallistumien on päättynyt. Illalla suoritan arvonnan!

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)