Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

maanantai 19. tammikuuta 2015

Etuperin-Takaperin-Tossut

Minun ihana aikuinen tyttäreni täytti vastikään vuosia. Tein hänelle lahjaksi  tossut ja lähetin ne Pohjois-Karjalaiseen pikkukaupunkiin, missä hän nykyisin avomiehensä kanssa asustelee.


Tytär oli  ollut aluksi vähän ihmeissään lahjastani, kun luuli niitä kummallisiksi pikkukasseiksi.:D Niiden sisällä kun oli karkkiakin. Kiitteli toki, mutta jotenkin laimeasti. Arvasinkin, ettei hän ollut käsittänyt, että nämä olivat tossut ja ei kai tuo ihmekkään.  Sitten, kun kerroin asiasta,  hän olikin ihan mielissään ja lähetti pari kuvaakin minun sähköpostiin. :) Hän sanoi,  että tossut ovat tosi mukavat jalassa.  Huomaa kukan keskellä  pienet punaiset hymiönapit .Ohje näihin Etuperin-Takaperin-Tossuhin löytyy täältä.

Kaneli-kissa suloisuus tuo joka päivä iloa elämääni. Tässä muutama kuva siitä kuinka hän innokkaana  jaksaa seurata käsitöiden tekoa.


Mukavaa viikkoa kaikille!

t. Seijasisko

10 kommenttia:

 1. Hih, kasseiksi minäkin olisin luullut noita tossuja, jos sellaiset näkisn eka kertaa. ;) Mutta varmaan mukavasti lämmitävät jalkoja.

  Kaneli näyttää kuvissa aika pieneltä, onko se vielä pentu vai jotain pienikokoista rotua?

  Laitan lähiaikoina tuon Claudia-myssyn ohjeen hyviin sytomyssyohjeisiin, jos sallit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaneli on puolitoista vuotias ja tosiaan pienikokoinen silti kuitenkin terve ja eläväinen kissa..Koosta huolimatta taitaa kumminkin olla maatiaskissa. Kaneli on syntynyt kesäkuussa 2013 navetassa jossain maatalossa. Ohjeen voi toki linkittää sinne sytomyssymalleihin.

   Poista
 2. Tuo sinun Kaneli on suloinen ja varmasti mukava seuralainen.

  VastaaPoista
 3. Kyllähän nuo hauskat tossut kasseistakin kävisivät :) näitä ihanuuksia ei olekkaan pitkään aikaan ollut esillä, kiva kun muistutit .
  Kaneli on sitten ihana.

  VastaaPoista
 4. Hauskat tossut! Olisi voinut minultakin hetki mennä ennen kuin olisin ne tossuiksi tajunnut. Kaneli on niin söpöinen. Kotona kissat olisivat heti käyneet lankakerään kiinni. Antaako Kaneli niiden olla rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä antaa tosin annan sen leikkiäkin aina väliin ihan luvan kanssa lankakerällä. Kaneli tykkää seurata etenkin kun lanka liikkuu. Monesti kun olen koneella niin se häippäsee makkariin nukkumaan mutta kun otan käsityön esiin niin heti neiti saapuu paikalle..:)

   Poista
 5. Kivat tossut. Ei niitä heti käsitä tossuiksi. Hyvä kun selvisi. Kaneli on älykäs kissa. Terv. Kerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! Onhan se fiksu kissa..kun ymmärtää käsitöiden päälle. :)

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)