Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Eka peitto valmiina

Tassä sitten ensimmäinen peitto Suomen väreissä. Kiva oli ommella  lappuja yhteen ja koitin sommitella niitä oikein nätisti. Tämä peitto menee tosin tositarpeeseen eli kauneus taitaa kumminkin  olla sivuseikka mutta eipä nättiydestä  ole ainakaan haittaa.


Tällähetkellä tilkkuja riittää jo yhteensä kahdeksaan peittoon mutta yksin minun ei tarvitse näitä koota vaan aiomme neulekahvilassa  Oulun Ompelupaikassa pitää Toukokuun loppupuolella Peittotalkoot.  Tilkkuja saa edelleen lähettää minulle. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

Sitten vielä yksi omituinen otus tai paremminkin viisas pöllönpoika, jonka vein viemisiksi pojan luo pääsiäissunnuntaina. "Lapseni" 27-vee .;)  kiitteli ja kelpuutti pöllön sohvalle istumaan ainakin siksi aikaa kun minä oli paikalla .:D Tosin poikani on kyllä huumorimiehiä eli ehkäpä  pöllö saa hänen sohvallaan jatkossakin oleskella.  

 Pöllöä oli kiva tehdä.  Englannin ja ruotsinkielinen ohje löytyy   täältä. Ohjetta en tosin noudattanut tarkasti vaan käytin omaakin mielikuvitusta.

Hyvää viikonjatkoa!

t. Seijasisko


6 kommenttia:

 1. Hyvin on jo kyllä tilkkuja tullut, mulla on vielä tilkkuja työn alla. Muutamia on täältä lisää tulossa :-)

  VastaaPoista
 2. Merkit viittaavat siihen että ainakin 200 tilkkua eli 10 peittoa saadaan aikaseksi.

  VastaaPoista
 3. Nätti peitto todellakin, mutta tärkeämpää taitaa olla tarve. Hauska pöllö; kyllä se varmasti sai vaikituisen paikan sohvalta :)

  VastaaPoista
 4. Nätti on! Kiva nähdä eka peitto valmiina. Huikea määrä peittoja tulossa.

  VastaaPoista
 5. Niin ihana peitto tuli ja tuo pöllöherra nyt kyllä hurmaa kenet tahansa.

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)