Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Matkoilla käsityöystävän luona

Vietin leppoisan   viikonlopun Lahdessa ystäväni Marjutin ja hänen miehensä  luona. Oli tosi mukavaa. Hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja sopivasti aktiviteettia. 

Marjutilla on käsityöblogi nimeltään  Simppelit Silmukat ja olemmekin tutustuneet kymmenisen vuotta sitten blogiemme  kautta. 


Paitsi käsityöt niin moni muukin asia yhdistää meitä mm. se,  että olemme syntyneet "samojen tähtien alla". :) Marjut on minua vain kolme päivää vanhempi.  Tuliaiseksi vein Marjutille virkkamani pääsiäispöllön ja suklaata ja Manukoiralle Lammasnaksuja.  

 Pöllön ohje löytyy täältä .
Kukan pöllöön tein tätä ohjetta vähän muunnellen.Lauantaina kävimme katsomassa Lahden kaupunginteatterissa Harmony Sisters-musikkinäytelmän.

  
Valtosten sisarusten tarina kiehtoi  kuin myös ajan kuvaus 1930-1950-luvuilta. Hyvin oli näytelty ja ihan hyvin laulettukin.


Sunnuntaina teimme kiertoajelun ja pysähdyimme  mm. MM-stadion alueella, jossa tämän  kuvan meistä otettiin.


Eilen kävimme  Pitsissä ja Palmikossa, joka on  hyvä lankakauppa Lahden keskustassa.


Ihastuin siellä myssyyn, jonka mallin sai omakseen vain ostamalla kuvan pakkauksen. Menikin sitten lankapaasto pieleen taas mutta en luovuta kumminkaan.

Eilen illalla tulin kotiin.


Kaneli oli hoidossa matkani ajan Airan luona ja kaikki oli mennyt hyvin.  Kaneli oli viihtynyt kuvan punaisella matolla, jonka Aira  oli levittänyt hänelle keskelle olohuonetta.

 Matkan aikana virkkasin tunturipöllön.


  Annoin sen Airalle kiitokseksi erittäin hyvästä hoidosta. 


 Pöllössä on lankana Seitsemän Veljestä. Valitettavasti suomenkielistä ohjetta ei löydy, mutta  englanninkielinen ohje löytyy täältä ja ruotsinkielinen ohje täältä.
Kuvat on otettu takapihallani tänä aamuna.


Kuvan kymmenen "Äiti Teresa"-tilkkua sain Marjutilta matkaani ja tilkkuja on tullut lisääkin.  

edit 11.4 klo 18.35. : tänään hain postista yhteensä 68 tilkkua eli tilkkuja on jo nyt yli sata. Päätin helpottaa työtäni ja olla kuvaamatta jokaista lähetystä. Sen sijaan ilmoitan sähköpostilla tilkkujen tekijöille lähetyksen perille pääsystä ja jokaisen  valmiin peiton kuvaan. 


Hyvää Viikonjatkoa!

t. Seijasisko
 


4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis tunturipöllö. Ymmärrän hyvin, että tee-se -itse neuleohjepaketti houkutti, jo kaupan nimikin on kaunis Pitsi ja palmikko. Vierailin itsekin heidän osastollaan puikko-ostoksilla Käsityömessujen aikaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi käynnistä, kivaa oli! Hauskasti viidakkolangasta neulottu pala yrittää maastoutua mattoon :D

  VastaaPoista
 3. Onpa ollut ihana tapaaminen. Blogimaailmasta löytyy ihania ystäviä. Minäkin odottelen sielunsisartani Susannaa ja hänen miestään meille kesällä. Upeita pöllöihanuuksia. Olen varsinainen pöllöfani

  VastaaPoista
 4. Voi, olisinpa osunut Pitsiin ja Palmikkoon samaan aikaan kanssanne! Ja täytyypä tutustua tarkemmin Simppelit Silmukat blogiinkin. Terveisiä Lahdesta näin pitkäperjantaina. Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)