Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Tilkkuasiaa


Olin tänään yhteydessä  SPR:n Oulun toimistolle ja sain hyvän vastaanoton.  Minua neuvottiin ottamaan yhteyttä Oulun Kontti-tavaratalon myymälävastaavaan ja  tilaamaan hänen kauttaan peitoille kuljetuksen Oulun Konttiin. 

Lähetykseen pyydettiin  laittamaan mukaan  saatesanat eli mihin haluaa että peitot toimitetaan. Laitan siihen, että  toivon että peitot päätyvät sotaa käyviin maihin tai maailman luonnonkatastrofialueille. 


Äiti Teresan Peitto 3.

Luulin, että tilkkujen yhdistäminen olisi jotenkin tylsää mutta ihan päinvastoin: täähän on ihan kivaa hommaa. Saa sommitella eri värejä keskenään vähän niikuin tekisi palapeliä: jokaiseen kohtaan pitää löytä se oikea palanen.   Itse yhdistäminen sujuu  siinä sivussa vaikkapa elokuvaa katsellen.  Aika sukkelaan näitä valmistuu  eli saattaakin olla että kokoan jokaisen peiton itse. :)  


Äiti Teresan Peitto 4.

Nyt valmiina jo neljä peittoa ja tilkkuja löytyy nyt lähes  9. peittoon. Tavoite olisi se 10 peittoa.   Saas nähdä  miten käy. Pitäkään peukkuja pystyssä ja tehkää  varmuudeksi vielä viikonlopulla muutama tilkku lisää. :) Tiistaina sitten  tilkut viimeistään postiin.


Peittotalkooterveisin

Seijasisko ja Kanelikissa


6 kommenttia:

 1. Ihania peittoja tulee. Hienoa, että sinä jaksat ja ehdit tehdä hyvää muille ihmisille.

  VastaaPoista
 2. Todella nättejä peittoja tulee :)

  VastaaPoista
 3. Nättejä peittoja taas! Voin kuvitella, että niiden kokoaminen on kivaa vaikka saattaa olla työlästäkin. Taitaapa minunkin tilkkuni olla tuossa punasävyisessä peitossa.
  Muuten, jos kymmenes peitto meinaa jäädä kesken, niin minäkin voin tehdä tilkun tai pari siihen, jos se auttaa asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein huomasit .. sunun tilkkusi ovat tuossa peitossa. Täällä on jo tilkkuja yhteentoista peittoon :D .. ja vielä luulenpa että 12 peittoakin saadaan kokoon.

   Poista
  2. En ole koonnut viikon aikana yhtään peittoa.. mutta loppukuun käsityöt ovat paljolti peiton tekoa.. kivaa se on eikä ihan niin työlästäkään kuin luulin,

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)