Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

torstai 15. syyskuuta 2016

Arvonta on suoritettu


https://punalanka.blogspot.fi/2016/09/arvonnan-aika.html


 Arvonta on suoritettu.


Vanhempani olivat sopivasti käymässä ja äiti toimikin onnettarena ja isäni keräyksen valvojana.  :)

Onnellinen voittaja on : 
Lampimät onnittelut Sarille!  

 Laitoinkin jo hänelle viestiä ja jään odottamaan kumman palkinnon hän valitsee. 


Sydämellinen kiitos kaikille  osallistujille  ja erityisesti teille, jotka uskollisesti jaksatte käydä vuodesta toiseen blogiani lukemassa. 

Lämmin kiitos myös kaikesta hyvästä palautteesta mitä teiltä sain! Se oli todella mieltä lämmittävää ja kannustaa minua jatkamaan samaan tapaan!


Tämän blogin pitäminen on ollut tosi mukavaa ja tietenkin vielä mukavampaa nyt , kun tietää varmasti, että tyytyväisiä lukijoitakin riittää.  "Punaista Lankaa" aionkin kirjoitella niin kauan kun vain  puikot ja koukut pysyvät käsissäni . :)


 Mukavaa puikkoilua ja koukkuilua! :)

t. Seijasisko


8 kommenttia:

 1. Hei! Olipa tämä kiva yllätys! Laitoin juuri sinulle sähköpostia!
  Oikein hyvää viikonlopun alkua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun lupasit kirjoittaa blogiasi niin kauan kuin puikot ja koukut pysyvät käsissäsi. Minäkin lupaan seurata blogiasi niin kauan kuin näkökykyä ja järkeä blogin lukemiseen riittää.

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle! Minä olin mieheni kanssa eilen teatterissa nimeltään "Rautasormus", se kertoi sota-ajasta ja nuorten rakastavaisten tarinasta, jossa nuoren morsiamen ja äidin on pitänyt lähettää poikansa, kutsu on kuulunut. Evakkojen tulosta erilaiseen kulttuurimaailmaan ja sopeuduttava yhteyseloon toistensa kanssa. Lopussa oli ruokailu, jossa tarjoilu tapahtui pöytiin. Samat näyttelijät tarjoilivat ruuat ja ne olivat karjalaisten tänne tuomien reseptien mukaan laitettuja. Tosi hyvää ruokaa. Eikä lipun hinta ollut kova, vain 20 e koko juttu. Nautin koko ajan. Väkeä tosin ei ollut paljon. Ajattelin, että miten paljon ovatkaan näyttelijät tehneet työtä sen asian eteen. Vielä sitä on kaksi näytöstä jäljellä. Nyt tämä meni minun kertomuksekseni, vaikka tarkoitus oli vain kommentoida. Hyvää sunnuntaita sinulle ja tulevaa viikkoa. Terv. Kerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos kun jaoit kokemuksesi. Sinulla on ollut todella hieno kultturielämys ja tavallaan ajankohtainenkin. Minäkin olisin varmasti nauttinut tuosta esityksesta ruokailuineen. Oikein hyvää sunnuntaita ja syksyä sinulle! t. Seijasisko

   Poista
 4. Mukava lukea, että jatka bloggailua kuten neulomistakin niin kauan kuin puikot kädessä pysyvät. Siinä hyvä suunnitelma meille jokaiselle! Olit tehnyt niin suloiset kuplasukat ensi vuoden vauvoille. Minä neulon myös sinivalkoisia sukkia muutaman parin, kaupan lahjalangan turvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkusukkia on kiva tehdä kun niitä nopiasti valmistuu. Minäkin teen niitä lisää mutta varmaan vasta ens vuoden puolella. :)

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)