Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kirppistelyä

Kello 20.55. Editoin tekstiä illan mittaan pari kertaa ja nyt se on valmis.

Keväästä asti olen aikonut pitää kirppistä ja nyt vihdoin sain laitettua pöydän Oulun Alppilaan Aarrearkku Kirppikselle.


Nämä siililapaset tein viimeviikolla sinne myyntiin ja 15 euroa laitoin lapasparin hinnaksi. Epäilen kyllä etteivät mene noilla hinnoilla kaupaksi, mutta en niitä kyllä halvemmallakaan myy. Se on "kiskurihinta" kun käsityöharrastaja koittaa saada monen tunnin työstä 10 euroa palkkaakin.

 Tuotteessa ei ole mitään vikaa. Se on todistettu, sillä Minni-neitikin kuulemma esittelee kaikille vastaantulijoille mielissään "Seijan tekemiä siililapsia".:D


Tässä minun kirppispöytä  numero 61. Ei oon mitään kovin arvokasta myynnissä eli paljolti tavallista tavaraa, jota en itse tarvitse. Keittövaakojakin kun on kertynyt kaksin kappalein niin toinen jouti myyntiin. Muutama vetonaula on esim. Aarikan peltipurkki 70-luvulta. Tosin en usko että sitä saan myytyä tai sitten hyvällä tuurilla saan hyvän hinnan. ;)

 Lankojakin on jonkin verran  myynnissä Käyn vielä lankavarastoa läpi ja varmaan vien kirpparille loppuviikosta lisääkin lankaa. Tosin aika vähän omistan kokonaisia keriä. Jämäkeriä kyllä riittää kiusaksi asti.

Kissantavaroita on myös myynnissä mm. kiva kissanpeti, josta Kaneli ei ole kumminkaan piitannu.


Ostin itsellekin jotain eli tämän kahviastiaston. Tämä oli niin minun makuuni ja luulisin että jostain  60-tai 70 luvulta. Hyvin säilyny ja ehjä astiasto  .. kultaukset tallella ja näkee ettei ole tiskikoneessa pesty.  


 Leimat "Jarolina, Made in Poland" löytyy kuppien ja lautasten pohjasta.Löysin vähän tietoa netistä. Tehdas on alunperin saksalainen mutta aloitti toimintansa Puolassa 1954.   Ei ole kuitenkaaan kovin tunnettu ja arvostettu merkki. Eipä sillä minulle väliä kun itse tykkään. 12 euroa maksoin ehjästä kivasta Vintage astiastosta . Ihan hyvä ostos ja käyttöä tulee olemaan.


Nyt on sellanen ihana hetki että otan käsityöni esille ja alan katsomaan Areenasta "Isä Matteon tutkimuksia". Se on kiva sarja ja samalla oppii italiankieltä.

Leppoisaa iltaa kaikille!

t. Seijasisko

1 kommentti:

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)