Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

torstai 1. syyskuuta 2016

Elokuussa neulottua, virkattua ja kuunneltua

Neulottua 


 -ja se toinen parikin löytyn sängyn alla olevan patjan alta.:)Kuplasukat 4-vuotiaalle


Siililapaset 4-vuotiaalle

Virkattua- kokenut pienen "naamanmuutoksen" edellisen postauksen jälkeenÄitimyssyt sytomyssykeräykseen.

Kuunneltua


Mielensäpahoittaja 1 . Vaikka tätä on kovasti ylistetty niin  vanhan jääräpää ukon jutut eivät osuneet minuun toivomallani tavalla mutta ihan hauskaa kumminkin :) Tää  vois ehkä "avautua" mulle paremmin  elokuvana tai  teatteriesityksenä


Todella hyvä kirja alusta loppuun asti ja loppua kohti tunnelma vain tiivistyi. Järkyttävä ja koskettava. Pala liian kauan vaiettua historiaa.  Sofi Oksanen kirjoittaa todella hyvin.  Ilman muuta haluan jossain vaiheessa kuunnella muitakin Sofi Oksasen  kirjoja . Lukijoista tykkäsin kovasti
 

Eppu Nuotion "Musta" romaanissa  mennään rikosten maailmaan. Tummaihoinen toimittaja Piimari on kirjan päähenkilö. Hän muistuttaa  minusta paljonkin  Leena Lehtolaisen kirjojen  Maria Kalliota. Kokemus oli  sen verran viihdytävä ja jännittävä, että aion kuunnella  lisääkin.  Piimari seikkailee kuudessa Eppu Nuotion kirjassa ja ne kaikki löytyvät äänikirjoina Oulun kirjastoista. Lukijana muuten kirjailija itse ja hyvin oli luettu.

..ja sitten seuraava äänikirja, jonka kuuntelun aloitan tänään. Seppo Jokinen on Tampereelta kotoisin oleva arvostettu rikosromaanien kirjoittaja. Vinkin tähän kirjaan sain systeriltä.

Loppuun aivan  ihana jämälankavinkki Kotiruusun ihanasta blogista tääl .


 Satoisaa Syksyä!

Seijasisko

Huom. Sienet eivät siis ole minun tekemiä vaan Kotiruusublogin Millan


14 kommenttia:

 1. Noista kirjoista olen lukenut vain Puhdistuksen. Jostain syystä en vain pitänyt siitä. Kahdessa ajassa kulkea kerronta vain häiritsi, vaikka muista kirjoissa se ei ole haitannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut joittenkin sanovan samaa. Minä taas tykkäsin siitä, että pala palalta paljastui tietoa kirjan henkilöiden historiasta ja lopussa "palikat loksahtivat paikoilleen".

   Poista
 2. Kivannäkösiä tuotoksia kaikki! Tykkään noista tassusukista, joita taisit tehä joskus aiemminkin? Miäkii alotin aikoja sitte, mut sit joku muu projekti jyräs yli ja sukat on edelleen kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sartsa. Oon tehnyt aikasemminkin tassusukkia. se on kyllä tosi simppeli mutta silti hauska malli.

   Poista
 3. Ihania nuo pöllöt ja siililapaset :) Minäkin olen innostunut kuuntelemaan äänikirjoja, kesän aikana olen kuunnellut noin 15 äänikirjaa. Lemppari oli Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi. Ja Leena Lehtolaisen Henkivartija-sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä. Tuo Satavuotias menee listalle ja miksipä ei Lehtolaisen Henkivartija sarjakin. Minun lukukokemukset ovat jääneet jonnekin 90--luvulle muutamaa hittikirjaa lukuunottamatta. Olen niin iloinen kun löysin äänikirjat ..ne on mun juttu.:)

   Poista
  2. Mulle tuli lukulistalle Sinuhe kun sitä kehuit :) mä en saa luettua kirjoja, joten äänikirjat on myös mun juttu, ja mikä parasta, voi neuloa samalla :) Netin Bookbeat on kovassa käytössä, kuten myös kirjaston äänikirjat

   Poista
  3. Sinuhessa onkin heti kuunneltavaa muutaman normikirjan verran yhteensä 31 CD:tä. Mulla on se kirjahyllyssä, kun sain sen isältäni. Se on tosi hyvä vaikka tietysti aina on ihmisiä jotka ovat eri mieltä. Minua on aina kiehtonut historia ja se miten eri aikakausina ja eri kulttuureissa on eletty. Minä aattelin koluta ensin nuo kirjaston valikoimat ja menen maksullisille kanaville vasta sitten kun pakko.

   Poista
 4. Niin ne on erilaisia ihmisten kuuntelumieltymykset. Mie tykkäsin kovasti tuosta Mielensäpahoittajasta. Siitä tehty elokuva ei taas napannut ollenkaan. Mekin harrastetaan miehen kanssa varsinkin pitkillä automatkoilla noita äänikirjoja. Me on kuunneltu koko Dan Brownin tuotanto ja on tykätty. Varsinkin Meteoriitti oli hyvä. Ensi kesänä on suunnitelmissa tuon Sinuhen kuuntelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autossa kuuntelu kaverin kanssa onkin varmaan mukavaa. Tunnen erään pariskunnan, jotka lukevat kirjoja ääneen toisilleen ennen nukkumaanmenoa. Kiva tapa sekin.

   Poista
 5. Kauniita töitä kaikki tekemäsi! Siililapaset ovat varsinkin lasten mieleen ja nuo tassusukat on kyllä mainiot :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat noi lasten kuplasukat.
  Kaikki noista kirjoista on tullut luettua. Mielensäpahoittaja oli radioversiona Antti Litjan lukemana parempi kuin kirjana. Puhdistuksen olen katsonut myös elokuvana. Seppo Jokinen on ehdoton suosikki.
  Sillanpään elämäkertaa luin hiljattain puoleen väliin, ei oikein iskenyt. Annoin tytölle välillä luettavaksi, jatkan sitten joskus :)
  Pitääkin hankkia vaihteeksi äänikirja, puikotkin heiluu sukkelammin kuin jos on kirja polvilla ja kutimet kädessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä taidatkin olla kova lukutoukka. Eipä ole tullut mieleenkään että voisi kutoessa olla kirja polvilla. Kaikkeen kai sitä oppii mutta varmaan kuuntelu on helpompaa käsitöitä tehdessä. Seppo Jokisen kirjaa olen kiireiltäni ehtinyt kuunnella kumminkin jo puolivälin. Kirja "nappasi" heti maailmaansa. Huomasithan arvonnan blogissani. :)

   Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)