Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoden viimeiset käsityöt

edit. klo 13.30
Joulut on juhlittu ja mukavaa on ollut. Tytär on täällä yhä minun ilona ja saankin pitää hänet luonani  pitkälle ensi viikkoon. 
Tyttärelle neuloin joululahjaksi myssyn Katian Perulangasta. Kiva ohje myssyyn  täällä.   
Kuusen oli koristeena oli tänä vuonna kolme eriväristä karvatupsua. Niistä tytär valitsi valkoisen  tupsun myssyynsä. Ostin tupsut NappiKikasta. Kalliita olivat eli 10.80 kappale. . 

Ompelupaikan Vuokko sanoi, että paljon halvemmaksi olisi tullut, jos olisin tehnyt tupsun itse. Tupsu on kuulemma helppo tehdä ihan käsin vain ommellen ja kangaskaupasta voi käydä ostamassa karvapalan. Seuraavalla kerralla aion olla viisaampi. Kivoja nuo karvatupsut kumminkin myssyissä ovat.
Lisäksi tytär sai minulta aiemminkin jo  täällä blogissani esitellyt jo syksyllä neulomani Metsäretkisukat. Mallihan  on Niina Laitisen. Metsäretkisukat ovat mielestäni vuoden 2017 kaunein käsityöni 

Poikani sai minulta mustan myssyn, jossa on akryylilangan joukossa on heijastavaa Red Heart lankaa. Mallina hyväksi havaittu Katin Pipo, jonka ohje löytyy vanhasta blogistani täältä
Kuva on pojan ottama. Sain kuvan kännykkääni  tänään  kun unohdin kuvata myssyn jouluna. 
Pojalle neuloin myös Pääkallosukat. Ohje löytyy Facebookista Kirsi Hartikaisen ylläpitämästä ryhmästä Kipan Kutimet. Lankana Maija ja Wilma. 
Varret olivat sopivat mutta muuten sukista tuli  liian tiukat.  Harvoin on mulle niin käynyt, ettei tekemäni sukat eivät olisi sopineet. Asia on nyt korjattu. Neuloin välipäivinä jalkaterät kokonaan uusiksi. edit. 3.1. 18 Sukat ovat poikani jaloissa.

Joulua ennen sain useamman tilaustyön. Tässä viimeiset tilaukset valmiina.
Sisko tilasi molemmille tyttärilleen kissantassusukat. 


..ja nämä sukat taas neuloin tilauksesta  kaverinkaverille. 

Uusi vuosi on edessä ja paljonkin on mielessä käsityön saralla  mitä haluaa tehdä.  Vuoden ensimmäiseen postaukseen on tulossa ainakin  hyväntekeväisyysasiaa. Olen miettinyt, että teen keväällä  mitä milloinkin  tuntuu mukavalta tai mielekkäältä   ja syksyllä uurastaisin sitten enemmän tilaustöiden parissa. 

Jos tekee myyntiin niin se tuntuu enemmän työltä vaikka kivaahan sekin tekeminen on. Pitäisi varmaan keksiä muitakin myyviä tuotteita kuin kissantassusukat niin tulisi vähän vaihteluakin siihen hommaan.  

12 tuntia uuteen vuoteen. Juhlistan tulevaa vuotta tyttären kanssa  parilla lasillisella kuohuvaa ja puolilta öin olis meillä sitten tarkoitus mennä Pyykösjärvenrannalle, (jonne tämä alueen väki kokoontuu )  katselemaan ilotulitusta. 

Käsityöniloa tulevaan vuoteen!

t. Seijasisko

Jk. Kuvia voi klikata isommiksi. :)

17 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta 2018 myös Sinulle !

  VastaaPoista
 2. Samoin sinulle Hyvää Uutta Vuotta ja miellyttäviä neulontahetkiä.

  VastaaPoista
 3. Mukavia joululahjoja olet lapsillesi tehnyt! Tykkään erityisesti noista Metsäretkisukista. On ollut minullakin aikeissa tehdä sellaiset jossain vaiheessa.
  Katsastin samalla tuon edellisen postauksesi ja ihailin muhkeaa kuustanne.
  Oikein hyvää ja onnekasta uutta vuotta, paljon mukavia käsityökokemuksiakin!

  VastaaPoista
 4. Ihania joululahjoja olit neulonut :).

  Onnellista ja ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Minä ostin Saaren joulumaasta itselleni valmiin pipon kahdella turkistupsulla. Pipossa on fleesevuorikin. Kaunis vanhan roosan värinen palmikkopipo. Se maksoi 29 euroa.
  Toivon sinulle käsityörikasta uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noi tupsut tuntuu ylihinnalta ja kiva myssysi alihinnalta. :) Kiitos.. käsityörikkautta sinullekin ensivuoteen.

   Poista
 6. Ihania neulomuksia♥ Tuokoon tämä uusivuosi tullessaan sinne kaikkea mukavaa♥ Hyvää uutta vuotta 2018♥

  VastaaPoista
 7. Oikein hanaa ja onnekasta tätä alkanutta vuotta Sinulle ja Kanelille.

  VastaaPoista
 8. Onnea tälle vuodelle ja käsityöintoa edelleen.

  VastaaPoista
 9. Onnellista uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)