Tervetuloa käsityöblogiini

Tervetuloa käsityöblogiini
Minun ihanin kerä on Kaneli-kerä. :)

lauantai 3. syyskuuta 2016

Arvonnan aika

Tulin siihen tulokseen että nyt on sopiva hetki Arvonnan järjestämiseen. Edellisestä kaikille lukijoille tarkoitetusta arvonnasta tulee 30.9  2,5 vuotta ja 15.9 blogini täyttää 2,5 vuotta.


Vaikka kävijöitä blogissani on ihan kivasti niin ne jotka kommentoivat ovat vain murto-osa kävijöistä. Siksi olenkin utelias tietämään keitä blogissani vierailee ja mistä syystä. 

Säännöt: 

1. Arvontaan osallistuminen edellyttää sitä, että kerrot käytkö blogissani säännöllisesti vai satunnaisesti vai oletko  vasta eka kertaa täällä?

2.  Kerro myös syy/syyt vierailuusi.

 3. Jokaiselle kuuluu yksi arpa mutta jos mainostat arpajaisia blogissasi tai kotisivuillasi niin silloin osallistut arpajaisiin kahdella arvalla. "Arvontanappi" , jonka saa liittää blogeihin ytyy sivupalkista. Kerro myös kommenteissa, jos olet mukana kahdella arvalla.

 4. Vastaukset nimelläsi tai nimimerkilläsi ja  jos nimimerkki puuttuu niin et ole arvonnassa mukana. Vinkiksi , että jos  kommenttiin  laittaa nimimerkin  viestin loppuun   ja silloin  kohtaan "kommentti nimellä" riittää "nimetön".

5. Arvonta-aika päättyy 15.9 kello  kello 12 eli siis blogini 2,5-vuotissyntymäpäivänä.  

6.  Ilmoitan voittajan blogissani heti arvonnan jälkeen ja jos minulla  on jokin yhteystieto esim. sähköpostiosoitteesi tai linkki blogiisi niin otan yhteyttä heti arvonnan jälkeen. Jos en saa jostain syystä voittajaan  yhteyttä voittajaan kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta niin suoritan arvonnan uudelleen.



Palkinnoksi ajattelin tehdä voittajalle lyhytvartiset kissantassusukat

 tai 

vaihtoehtoinen palkinto


Langat kissantassusukkiin:
 Kerä Novitan 7-veljestä Viidakkolankaa (150gr.) ja kerä valkoista Gjestalin Janne-lankaa (50 gr.).

 Ei näistä langoista tietenkään ole pakko kissantassusukkia tehdä. :D


Pakettiin sujautan lisäksi vähän suklaata.

Arvonta-aika päättyy 15.9 kello  kello 12 eli siis blogini 2,5-vuotissyntymäpäivänä.


Jään mielenkiinnolla odottamaan kommenttejanne!

Terveisin Seijasisko 

72 kommenttia:

  1. Hei! Käyn säännöllisesti. Blogilistallani näkyy, kun olet uuden jutun laittanut. Lisäksi käyn satunnaisesti etsimässä myssy-,ym.-ohjeita.
    Langoille olisi käyttöä. Kanelille rapsutuksia ja emännälleen aurinkoista syksyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin muistan sinut..sulla oli joskus muistaakseni blogikin?

      Poista
  2. Käyn kyllä säännöllisesti katsomassa uudet postauksesi vaikka ei ehkä joka kerta tulekkaan kommentoitua. Käsitöitäsi ja Kanelin kuvia on kiva käydä katsomassa. Tuntuu kuin olisin sinut tuntenut jo pitempäänkin kuin tuon 2,5 vuotta =)
    Kahdella arvalla mukana tietysti. Jos onni sattuu kohdalle, niin olen lähdössä reissuun juuri 15.9, mutta tarkistan tilanteen heti kun tulen kotia takaisin ;)
    sudemi@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan huomioon matkasi jos voitto osuu Sinulle. Niin vanha tuttu taidan olla aika monellekin täällä ..onhan siitä jo yhdeksän vuotta kun perustin vuodatukseen Seijasiskon Neuleblogin. Sitten vaihdoin bloggeriin Seijasiskon Käsityöblogiin. Sitten pidin bloggailussa puolen vuoden tauon jonka jälkeen aloitin tän blogin. Tätä blogia on mukavinta kiva kirjoitella vaikka kävijämäärät ei olekkaan kuin niin suuria kuin aiemmissa blogeissani.

      Poista
    2. No ilmankos, seurasinkin sinua jo vuodatuksen puolella =)

      Poista
  3. Mukana arvonnassa :). Käyn blogissasi säännöllisesti ja olen käynyt jo vuosia (vuodatuksen puolellakin). Tykkään käsitöistäsi ja olen blogiystäväsi :).

    Neulomasi tassusukat lämmittäisivät varpaitani kylminä syys- ja talvi-iltoina :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehän ollaankin vanhoja tuttuja blogimaailmassa.:) Sinun blogissasi on kiva aina piipahdella.

      Poista
  4. Hei! Käyn aika säännöllisesti blogiasi lukemassa.On tosi mukava lukea käsitöistäsi, matkoistasi yms. asioista ja olenkin seurannut blogejasi varmasti 5-6 vuotta.Olen todellakin vain lukija, koska itselläni ei ole blogia.Erittäin kauniita käsitöitä Sinulla on!
    Terveisin Helios, joka on mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  5. Mukana yhdellä arvalla! Käyn blogissasi satunnaisesti Blogit.fi-sivuston kautta, jos olet tehnyt jotain itseäni kiinnostavia juttuja. Olisi kiva koittaa neuloa myös itse tuollaiset sukat, joten palkinnon ottaisin lankoina, jos arpaonni osuu kohdalle.
    tyttotouhuaa@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Aina uuden postauksen käyn lukaisemassa ja muutamia ideoitakin nappaillut blogistasi.
    Innokkaana neulojana voisin ottaa tuon lankapaketin.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää että käyt täällä..laitappa joskus kommmenttiakin nyt kun alkuun pääsit. :)

      Poista
  7. Käyn uusia päivityksiä katsomassa blogit.fi/käsityöt kautta. Olen löytänyt kivoja käsityö ideoita ja kissa-aihe lämmittää myös.
    mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Kiitos kivoista kommentesita ja mukavaa kun olette täältä ideoita olette löytäneet. Helios on jäänyt tuttuna nimimerkkinä mieleen.Olet ainakin joskus kommentoinut blogiani. Mummon ja Hannan kivanoloiset blogit lisään lukulistalleni.Mummon Blogissa ehdin jo arveontaankin käydä osallistumassa. :)

    VastaaPoista
  9. Melkein kaikki juttusi käyn lukemassa, aina ei tule kommentoitua, kun on muka kiire.
    Olet esitellyt tosi ihania käsitöitä, ja nuo tassusukat on kyllä mainioita.
    Tottakai sellasia arvonassa tavoittelen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. minä köyn myös lukemassa blogiasi. Pitäia kommentoida vain useammin!

      Poista
  10. Löysin tänne blogiisi toisen blogin kautta!
    Hienoja käsitöitä täällä blogissasi!
    Mukana kivassa arvonnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun löysit blogiini ja tervetuloa toistekkin.

      Poista
  11. Airiina
    Olen ensimmäistä kertaa blogissasi käymässä, etsin käsityö blogeja ja löysin siinä sinut. Nuo tassusukat olisi hienot.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  12. Oon vuoden alusta asti seurannut blogiasi (siirryttyäni itse bloggaamaan bloggerin puolelle). Käyn säännöllisesti blogissasi katsomassa mitä oot neulonut, oon myös osallistunut moneen haasteeseen blogisi kautta. Kiitos niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuttuja ollaan blogimaailmassa. Kiva kun löysit blogini niin siten minäkin löysin sinun blogisi. :)

      Poista
  13. Hei! Minä löysin aikoinaan koko tämän käsityöblogimaailman sinun entisen blogisi kautta. Olin iloinen, kun palasit takaisin Punainen lanka-blogin myötä. Vierailen siellä lähes päivittäin. Kiitos kivoista ohjeista ja mukavaa syksyä. Olen mukana arvonnassa ja haluaisin niiiin paljon voittaa nuo sukat! Terveisin Mari (sinulta varmaan löytyy s-postiosoitteeni, olen joskus postia sinulle laittanut)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jossakin vaiheessa siivonnut gmailin yhteystietoja tai ainakaan nimelläsi en löytänyt spostiosoitettasi. Jo haluat niin laita mulle spostia niin saan osoitteesi. Mukava kuulla että pidät blogista ja olet saanut uusia ideoita täältä. Mukavaa Syksyä!

      Poista
  14. Käyn minä täällä viikottain katsomassa ja olenpa saanut monta hyvää vinkkiä niinhin vähäisiin käsitöihini. Ohjeet ovat niin perusteelliset, että niitä seuraamalla pystyy kyllä tekemään. Kiitos ja terv. Kerttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä oletkin uskollisimpia blogini ystäviä ja aina silloin tällöin jaksat muistat ilahdutta minua ystvävällisillä kommenteillasi. Kiitos niistä! Hyvää Syksyä!

      Poista
  15. Sinulla tosi kivat sivut,täällä aina kiva käydä..itse en mitään blokia pidä..Seija Kaarinasta

    VastaaPoista
  16. Käyn ihailemassa käsitöitäsi ja hakemassa uusia ideoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät blogistani ja saat ideoitakin täällä. Sinun kiva blogisi on myös tuttu minulle. :)

      Poista
  17. Olet blogilistallani ja käyn aina katsomassa, jos on jotain uutta ilmaantunut. Tosin mehän olemme tunteneet toisemme jo lähes kymmenen vuotta. Taisimme aloittaa ensimmäiset blogimme samana vuonna (2007) Vuodatuksen puolella. Olit ensimmäisiä kommentoijiani ja siitä se alkoi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogimaailman kautta voi löytää ihan oikeita ystäviä. Mukavia ovat olleet myös tapaamisemme Tampereella ja myös Oulussakin. Kerrottakoon tässä vähän muillekin, että Marjutilla ja minulla on vain kolmen päivän ikäero. Ei kai se ihme kun synkkaa , kun ollaan synnyttykin samojen tähtien alla. :)

      Poista
  18. Hei!

    Löysin edelliseen blogiisi alkuvuodesta 2012 ja aloin jo silloin lukea säännöllisesti kirjoituksiasi. Blogitaukosi jälkeen olen myös lukenut säännöllisesti tätä uutta blogiasi. Olen harvakseltaan kommentoinutkin alla olevalla nimimerkilläni.

    Sytomyssyt olivat suurin syy, joka toi minut blogisi pariin. Luin helmikuussa 2012 Salon Seudun Sanomista jutun, jossa kerrottiin "Sytomyssyjä ystävänpäiväksi" -keräyksestä. Sen lehtijutun perusteella löysin tieni Susun silmukat -blogiin ja sitä kautta edelleen sinun ja Lankapirtin Matleenan blogeihin.

    Minusta on mielenkiintoista nähdä, mitä muut käsityön harrastajat tekevät. Ihailen töitäsi ja samalla haaveilen siitä, että joskus vielä ehtisin itsekin tehdä enemmän käsitöitä.

    Jos voitan arvonnassa, ottaisin ilomielin tekemäsi tassusukat lämmittämään koipiani.

    Terveisin Leena Salosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena viestistäsi ja tosi mukavaa , kun olet blogini löytänyt. Muistelenkin että olet joskus kommentoinut. :)

      Poista
  19. Vierailen säännöllisesti - kommentointi vain tahtoo unohtua. Aikanaan löysin vanhaan blogiisi sytomyssyjen kautta ja jatkoin vierailuja sitten täällä uudessakin. Käyn kurkistelemassa mitä kuuluu ja mitä käsitöitä olet tehnyt.
    Mukana lankojen ja suklaan arvonnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on kiva kuulla niistä jotka ovat olleet blogini ystäviä vuosikaudet. Muistelenkin että olisit joskus kommentoinutkin.

      Poista
  20. Käyn blogissasi noin kerran viikossa. Kaikki jutut tulee luettua. Aikanaan löysin johonkin edelliseen blogiisi käsityötapaamisten kautta. Mukavia ja kotoisia postauksia! Kommenttien jättäjänä olen tosin luvattoman laiska. Minun sähköpostiosoite sinulla onkin. - Enni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, olipa kiva kun kommentoit..enpä tiennytkään, että luet blogiani niin säännöllisesti. Tulin just muuten neuletapaamisesta Ompelupaikasta. Oli eka tapaaminen tälle syksylle ja kivaa oli. Tapaamisaika on muuttunut maanantaihin kello 17-19 .. olisi kiva , jos sinäkin joskus pääsisit mukaan.

      Poista
  21. Olen seurannut blogejasi jo vuosia.
    Ja lanka sekä suklaa kiinnostaa...

    VastaaPoista
  22. Lukijasi olen, vaikka hävettävän harvoin tulen kommentoineeksi. Vanhaa blogiasi jo seurasin ja näin jälkikäteen arvelisin sytomyssykampanja olevan alkuperäinen syy miksi aloin seurata ja yleensä käsityöt miksi seuraamista jatkoin.
    Yllätyin siitä että jo noin pitkään tämäkin blogi on jo olemassa ollut. Onnittelut virstapylvään lähenemisen johdosta ja viihtyisiä hetkiä blogin parissa jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja mukavaa kuulla että olet jo edellisessä blogissani vieraillut. :)

      Poista
  23. Blogilistalta löytyy ja aina käyn katsomassa uudet jutut, vaikka joka kerta en välttämättä kommentoikaan. Sulta löytyy aina kivoja ideoita :)

    VastaaPoista
  24. Käyn blogiasi lukemassa ja vinkkejä katsomassa joka viikko. Onnea! pirjo.immonen@pp1.inet.fi

    VastaaPoista
  25. Käyn säännöllisesti lukemassa erityisesti Kaneli-kissan kuulumiset sekä ihastelemassa neulomuksiasi :) Erityiseti kissantassusukat ovat ihania!

    VastaaPoista
  26. olen jo usean vuoden seurannut blogiasi, jo vanhan blogin aikaan olin kävijä. tapasi kirjoittaa on mukava. tykkään käsitöistä joita teet. tietenkin Kaneli-kissan päivitykset on mukavia.


    :) Pirjo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kiva kun näitä uskollisia ystäviä riittää. :)

      Poista
  27. Vieläkö ehdin mukaan arvontaan? Luen blogiasi melkein aina kun avaan pöytäkoneeni, koska minulla on tuossa tuo linkki blogiisi. Olen seurannut sinua jo monen monta vuotta, taidat olla ensimmäisten joukossa silloin kun ymmärsin että näitä blogeja oli olemassa. Laitoin arvonnastasi linkin äskön omaan blogiini. Kiitos kun olen päässyt seuraamaan elämäsi kulkua niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kiitos! Hauskaa syksyä Sinulle! toivottaa Seija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin ehtii..osallistumisaikaahan on 15.päivään saakka. Kiva kuulla että vuosikaudet tykäänyt lukea blogejani. Tuo linkkisi vie googleen eli laitappa mulle blogisi linkki niin tuun "kylään".:)

      Poista
    2. http://seipii.vuodatus.net/

      Kyllä tämä blogini on Sinulle tuttu juttu. Olen kysellyt Sinulta joskus neuvoakin johonkin ongelmaani. En vaan aina tiedä mitä tietoja nämä ohjelmat kertovat kommentoijasta. Minä kun pysyin siellä vuodatuksen puolella senkin jälkeen kun ne valokuvat katosivat ukonilmaa seuranneen sähkökatkon takia. Monet silloin muuttivat Bloggerin puolelle. Minä en vaan silloin jaksanut opetella taas uutta. Kyllähän tämä Bloggeri on näyttävämpi kuin vuodatus.

      Poista
    3. No niin tuttu kiva blogihan sieltä löytyi. Minä vaihdoin jo ennen suurta kuvamokaa bloggeriin kun kyllästyin vuodatuksen jatkuviin käyttökatkoksiin. Vaikka se ukkonen olikin niin se oli silloisten omistajien oaha moka niin minä olen sen ymmärtänyt. Kuvat olisi olisi voinut ja pitämytkin varmuuskopioida. Mutta nyt siellähän on omistajat vaihtuneet ja se muuttunut muutenkin erilaiseksi ja toivottavasti myös toimivammaksi.. Tykkään bloggerista..en nyt tiiä onko tää sen koriampi.. kyllä sitä vuodatustakin sain muokattua vaikka minkänäköiseksi jos on haluaa. Mullahan on jo toinen bloggerblogi. Pidin välillä puolen vuoden blogitauon ja sitten halusin uuudenlaisen blogin. Tätä on ollut ihanin kirjoittaa ja tätä en lopeta .. vaikka ei oliai yhtäkään lukijaa niin kirjoittaisin tätä. :)

      Poista
  28. Täälläkin mattimyöhäinen arvontaosallistuja!

    Kävin tänään ensimmäistä kertaa kurkistamassa blogiasi, kun olit kommentoinut omaani. Erityisesti ihastuin valtavan hauskoihin tassusukkiin (jollaiset toivoisin omiin koipiini, mikäli arvonnassa sattuu lykästämään) sekä kaikkiin myssyihin, joihin selaillessani törmäsin.

    Itse olen elellyt oman blogini saralla hiljaiseloa viimeiset vuodet työkiireiden vuoksi. Näin ollen kommentointisi ilahdutti suuresti! Sitä ei hoksaakaan, kuinka tärkeää kannustavan palautteen saaminen on, ennen kuin itse saa ilahduttavan viestin. Blogin kirjoittaminen itseä varten tuntuu joskus turhalta, joskin omiinkin vanhoihin töihin on kiva joskus palata. Enemmän kuitenkin saan inspiraatiota aktiivisilta tekijöiltä. Liityn siis seuraajaksesi!

    Aurinkoista syyskuuta sinulle :)

    t. Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että olet saanut hyvää mieltä kommentistasi ja ihan aiheesta saitkin :) Laitan blogisi suosikkeihini. :)

      Poista
  29. Yhdellä mukana ja ekaa kertaa tänne ilokseni eksyin. Kivan pirtsakka sydämineen.
    postin.tuomaa@gmail.com

    Tervetuloa vastavierailulle http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan on ihanan oloinen kirjablogi..Liityi blogisi lukijaksi. :)

      Poista
  30. Kahdella mukana. Laitoin arvontanapin blogini sivupalkkiin.

    Minä nyt käyn täällä varmaan riesaksi asti ja vähän väliä. Onnea mukavalle blogille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole kyllä mikään riesa.. ihana kun jaksat kommentoida niin usein. :)

      Poista
  31. No taidan minäkin nyt osallistua arvontaan. Jos voitan,niin lankaa mä mielelläni ottaisin palkinnoksi!!

    VastaaPoista
  32. Vierailen täällä blogissasi silloin tällöin katsomassa mitä käsitöitä olet tehnyt, ne kiinnostavat. Yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa!
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  33. Hei, viikoittain käyn seuraamassa mitä uutta olet päivitellyt ja tehnyt. Löytänyt monia hienoja ideoita, mitä yritän aina välillä toteuttaa. Osallistuin myös lankapaastoosi keväällä, johon ajattelin uusiksi osallistua jos semmoisen jossakin kohtaa laitat käyntiin :) Terv. NinaR P.S. sähköpostini sinulla taitaa ollakin vielä tallella? P.S.S. Yhdellä arvalla mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon palautteestasi joka lämmitti mieltäni.:)

      Poista
  34. Hei!

    Käyn tasaiseen tahtiin (ainakin viikoittain, väiin useammastikin) katsomassa blogiasi. Löysin blogisi aikoinaan lankamaailma sivuston kautta muistaakseni. Käyn katsomassa aina tosiaan mitä kivaa ja uutta olet tehnyt ja ihailemassa käsitöitäsi. Itse neulon ja virkkaan pienempää ja isompaa projeksi ja usein kesken on monta projektia samaanaikaan : D väliin myös hurrauttelen omapelukoneellakin myös. Ainahan sitä kaipaa uusia kivoja vinkkejä vaihteluksi pehmoisiin lankatöihin : )

    Tämä sinun blogi on semmoinen todellinen hyvänmielen blogi ja ihailen intoasi monen moisten hyväntekeväisyys projektejen parissa : ) On hienoa että ihmiset auttava toisia! Itsellä ei valitettavasti aika riitä kuin siihen että neuleet lämmittävät aikalailla omaa perhettä sekä vanhempiani, sisarruksia ja kummilapsia, mutta onhan sitä siinäkin yhdelle naiselle tehdä. Joskus kuitenkin haaveilen että kerkeäisin ottaa osaa myös johonkin hyväntekeväisyys projektiin.

    Blogin perustamisesta haaveilen aina aikoajoin itsekin, mutta vielä en ole saanut sitä laitettua.. Jok ikinen käsityötuotos pitää kuitenkin kuvata varuiksi aina : D

    Olen arvonnassa mukana yhdelle arvalla

    Lämpöisiä syysterveisiä ja oikein mukavaa viikkoa!

    Anuliinu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anuliinu, kiitos paljon pitkästä viestistäsi, joka ilahdutti minua kovasti. Tulipa mieleen , että olisipa kiva nähdä kuvia joistakin käsitöistäsi eli jos haluat niin voit laittaa niitä spostiini seijasiskon@gmail.com .

      Poista
  35. Lankapaastoon osallistuin tänä vuonna ja siitä lähtien olen vieraillut blogissasi. Olen tosi huono kommentoimaan, pitää parantaa tapani.
    Olen saanut myös heräteltyä oman blogini.
    Lankapaastoni on päättynyt ja tuntuu,että "mopo karkasi" käsistä,mutta ei muuta kuin toivon,että lankapaastoni alkaisi taas lokakuussa.
    Osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu "täti" olet minulle ja kävinkin jo katsomassa blogiasi. Hienoja sukkia olit tehnyt.

      Poista
  36. Hei! Olisin mielelläni osallistunut arvontaan koska tykkään niistä, mutta myöhästyin muutamalla tunnilla. Sinulla on kiva blogi ja paljon kivoja ideoita, olen niitä kopsinutkin ja olen myös kommentoinutkin.

    Nyt oli ihan pakko kirjoittaa tähän vaikka en pääsekään arvontaa, mutta voin toivottaa sinulle aurinkoista syksyn jatkoa ja onnea blogille :)

    ritva.kimonen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun kommentoit . Arvonta on tosiaan jo suoritettu ja kohta julkistan tuloksen. :) Hyvää Syksyä!

      Poista

Mitä ajatuksia tämä kirjoitukseni herätti? Kommenttisi otan ilolla vastaan. :)